Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Tem 2021 #91 KuMRu dediki: Maden işçisi Genişletmek için tıklayın... Tebrikler canım @Sypnosis :2 @KeReM @ :1 @KuMRu :2 Gülücük'e sence müfredata konulması gereken ders nedir diye sordum sizce ne demiştir?
KuMRu dediki: Maden işçisi Genişletmek için tıklayın... Tebrikler canım @Sypnosis :2 @KeReM @ :1 @KuMRu :2 Gülücük'e sence müfredata konulması gereken ders nedir diye sordum sizce ne demiştir?
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 5 Tem 2021 #92 Eskiden görgü kurallarının anlatıldığı dersler olurdu köy okullarında, ona benzer bir ders istemiş olabilir
Eskiden görgü kurallarının anlatıldığı dersler olurdu köy okullarında, ona benzer bir ders istemiş olabilir
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Tem 2021 #93 Sypnosis dediki: Eskiden görgü kurallarının anlatıldığı dersler olurdu köy okullarında, ona benzer bir ders istemiş olabilir Genişletmek için tıklayın... Ne istemiş olabilir yani
Sypnosis dediki: Eskiden görgü kurallarının anlatıldığı dersler olurdu köy okullarında, ona benzer bir ders istemiş olabilir Genişletmek için tıklayın... Ne istemiş olabilir yani
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 5 Tem 2021 #94 Lelis dediki: Ne istemiş olabilir yani Genişletmek için tıklayın... Adab-ı muaşeret dersi
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Tem 2021 #95 Sypnosis dediki: Adab-ı muaşeret dersi Genişletmek için tıklayın... Cevap güzel ama o değil
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 5 Tem 2021 #96 Görgü dersi @Sypnosis senden kopya çektim
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Tem 2021 #97 KuMRu dediki: Görgü dersi @Sypnosis senden kopya çektim Genişletmek için tıklayın... Alakası yok
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 5 Tem 2021 #98 Lelis dediki: Alakası yok Genişletmek için tıklayın... Çok hevesli yazmıştım ama
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 5 Tem 2021 #99 İnsanlık dersi nasıl kaliteli insan olunur
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 5 Tem 2021 #100 Böyle olmayacak, en iyisi ipucu alalım biz