Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Tem 2021 #101 KuMRu dediki: Çok hevesli yazmıştım ama Genişletmek için tıklayın... Ne yapalım kader kısmet KuMRu dediki: İnsanlık dersi nasıl kaliteli insan olunur Genişletmek için tıklayın... Cevap güzel ama o da değil ama insanlıkla alakalı bir şey
KuMRu dediki: Çok hevesli yazmıştım ama Genişletmek için tıklayın... Ne yapalım kader kısmet KuMRu dediki: İnsanlık dersi nasıl kaliteli insan olunur Genişletmek için tıklayın... Cevap güzel ama o da değil ama insanlıkla alakalı bir şey
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Tem 2021 #102 Sypnosis dediki: Böyle olmayacak, en iyisi ipucu alalım biz Genişletmek için tıklayın... İşte beklenen an Kendini karşındaki insanın yerine koyma sanatı
Sypnosis dediki: Böyle olmayacak, en iyisi ipucu alalım biz Genişletmek için tıklayın... İşte beklenen an Kendini karşındaki insanın yerine koyma sanatı
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 5 Tem 2021 #103 Dürüst insan olma dersi bence bu
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Tem 2021 #105 KuMRu dediki: Dürüst insan olma dersi bence bu Genişletmek için tıklayın... Maalesef
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Tem 2021 #106 KuMRu dediki: Empati dersi Genişletmek için tıklayın... Biraz hazıra konduk ama doğru cevap tebrikler
KuMRu dediki: Empati dersi Genişletmek için tıklayın... Biraz hazıra konduk ama doğru cevap tebrikler
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Tem 2021 #107 @Sypnosis :2 @KeReM @ :1 @KuMRu :3 Gülücük 'e kulağına hoş gelen bir kelime sordum sizce ne demiştir?
@Sypnosis :2 @KeReM @ :1 @KuMRu :3 Gülücük 'e kulağına hoş gelen bir kelime sordum sizce ne demiştir?
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 5 Tem 2021 #108 Lelis dediki: @Sypnosis :2 @KeReM @ :1 @KuMRu :3 Gülücük 'e kulağına hoş gelen bir kelime sordum sizce ne demiştir? Genişletmek için tıklayın... çerezforum?
Lelis dediki: @Sypnosis :2 @KeReM @ :1 @KuMRu :3 Gülücük 'e kulağına hoş gelen bir kelime sordum sizce ne demiştir? Genişletmek için tıklayın... çerezforum?
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Tem 2021 #109 Sypnosis dediki: çerezforum? Genişletmek için tıklayın... Değil ama güzel cevap sevdim
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 5 Tem 2021 #110 Ooo ucu açık bir soru ne olaki aşkım canım bitanem gibi şeyler mi