KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 5 Tem 2021 #111 Merak ettim bu soruların içinde milli soru olan marketten ne aldın var mı acaba
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 5 Tem 2021 #112 insanın aklına her şey geliyor biz ipucu alalım en iyisi
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #113 KuMRu dediki: Ooo ucu açık bir soru ne olaki aşkım canım bitanem gibi şeyler mi Genişletmek için tıklayın... Değil KuMRu dediki: Merak ettim bu soruların içinde milli soru olan marketten ne aldın var mı acaba Genişletmek için tıklayın... O yok ama ona benzer bir soru var Sypnosis dediki: insanın aklına her şey geliyor biz ipucu alalım en iyisi Genişletmek için tıklayın... Verildi
KuMRu dediki: Ooo ucu açık bir soru ne olaki aşkım canım bitanem gibi şeyler mi Genişletmek için tıklayın... Değil KuMRu dediki: Merak ettim bu soruların içinde milli soru olan marketten ne aldın var mı acaba Genişletmek için tıklayın... O yok ama ona benzer bir soru var Sypnosis dediki: insanın aklına her şey geliyor biz ipucu alalım en iyisi Genişletmek için tıklayın... Verildi
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 6 Tem 2021 #115 Kız ipucu burdan ver bizde bilelim
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #116 Sypnosis dediki: Minnet? veya Minnettar? Genişletmek için tıklayın... Değil KuMRu dediki: Kız ipucu burdan ver bizde bilelim Genişletmek için tıklayın... Arapça kökenli bir sözcük teşekkürü borç bilme manasında kullanılıyor
Sypnosis dediki: Minnet? veya Minnettar? Genişletmek için tıklayın... Değil KuMRu dediki: Kız ipucu burdan ver bizde bilelim Genişletmek için tıklayın... Arapça kökenli bir sözcük teşekkürü borç bilme manasında kullanılıyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #118 KuMRu dediki: Müteşekkir olabilir mi Genişletmek için tıklayın... Evet oydu tebrikler
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #119 @Sypnosis :2 @KeReM @ :1 @KuMRu :4 Gülücük'e marketten almadan cıkmadığın bir şey söyle dedim sizce ne demiştir?
@Sypnosis :2 @KeReM @ :1 @KuMRu :4 Gülücük'e marketten almadan cıkmadığın bir şey söyle dedim sizce ne demiştir?