yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Tem 2021 #142 bence seyirci joker hakkinizi kullanin vallahi heycanlandim
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #143 KeReM @ dediki: Su şişesi Genişletmek için tıklayın... O hiç değil hemşo hem bunun neresi zor Çağlayağmur dediki: mukadderat Genişletmek için tıklayın... Değil KuMRu dediki: Yazdım kız ne olmuş Genişletmek için tıklayın... Ne olacak canım Çağlayağmur dediki: Ip ucu Genişletmek için tıklayın... Veriyorum KuMRu dediki: Bende istedim vermedi Genişletmek için tıklayın... Sen ama en başta istedim Çağlayağmur dediki: Ama ama ip ucu hakkımız yokmu bizim. Genişletmek için tıklayın... Var var olmaz mı veriyorum sıkı durun
KeReM @ dediki: Su şişesi Genişletmek için tıklayın... O hiç değil hemşo hem bunun neresi zor Çağlayağmur dediki: mukadderat Genişletmek için tıklayın... Değil KuMRu dediki: Yazdım kız ne olmuş Genişletmek için tıklayın... Ne olacak canım Çağlayağmur dediki: Ip ucu Genişletmek için tıklayın... Veriyorum KuMRu dediki: Bende istedim vermedi Genişletmek için tıklayın... Sen ama en başta istedim Çağlayağmur dediki: Ama ama ip ucu hakkımız yokmu bizim. Genişletmek için tıklayın... Var var olmaz mı veriyorum sıkı durun
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #144 @Çağlayağmur @KuMRu İpucu: beyin ve sinir cerrahisinin tıptaki anlamı
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 6 Tem 2021 #145 Lelis dediki: @Çağlayağmur @KuMRu İpucu: beyin ve sinir cerrahisinin tıptaki anlamı Genişletmek için tıklayın... Ay onu nasıl yazacam
Lelis dediki: @Çağlayağmur @KuMRu İpucu: beyin ve sinir cerrahisinin tıptaki anlamı Genişletmek için tıklayın... Ay onu nasıl yazacam
KeReM @ Özel Üye Özel üye 6 Tem 2021 #146 Lelis dediki: O hiç değil hemşo hem bunun neresi zor Genişletmek için tıklayın... Eşim söylemekte zorlanıyor bazen, dilim dolaşıyor. Belki dedim
Lelis dediki: O hiç değil hemşo hem bunun neresi zor Genişletmek için tıklayın... Eşim söylemekte zorlanıyor bazen, dilim dolaşıyor. Belki dedim
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #148 KaderKatibi dediki: Noroloji Genişletmek için tıklayın... Tam olarak öyle yazılmıyor abim @Çağlayağmur gitti mi ya o bilirdi
KaderKatibi dediki: Noroloji Genişletmek için tıklayın... Tam olarak öyle yazılmıyor abim @Çağlayağmur gitti mi ya o bilirdi
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #150 KuMRu dediki: Nöroşirurji kopya çektim Genişletmek için tıklayın... Tebrikler canım @GüLüCüKツ 'e uzaya roket göndersen içine ne koyarsın diye sordum sizce ne demişti?
KuMRu dediki: Nöroşirurji kopya çektim Genişletmek için tıklayın... Tebrikler canım @GüLüCüKツ 'e uzaya roket göndersen içine ne koyarsın diye sordum sizce ne demişti?