Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #161 yilmaz27 dediki: zaten benimki yaris disiydi öylesine saka olsun diye yazdim tabiki dememistir Genişletmek için tıklayın... Ne demiştir o zaman
yilmaz27 dediki: zaten benimki yaris disiydi öylesine saka olsun diye yazdim tabiki dememistir Genişletmek için tıklayın... Ne demiştir o zaman
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #162 Çağlayağmur dediki: Ağaç.desem Genişletmek için tıklayın... Nerde canım onda o ince düşünce tabii ki de değil☺
Çağlayağmur dediki: Ağaç.desem Genişletmek için tıklayın... Nerde canım onda o ince düşünce tabii ki de değil☺
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #165 Çağlayağmur dediki: Ip ucu istesem Genişletmek için tıklayın... Veriyorum .....mumu yatsıya kadar yanar boşluğu doldur
Çağlayağmur dediki: Ip ucu istesem Genişletmek için tıklayın... Veriyorum .....mumu yatsıya kadar yanar boşluğu doldur
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Tem 2021 #167 Lelis dediki: Ne demiştir o zaman Genişletmek için tıklayın... forumdaki user joker hakkinimi kullaniyorusun ?? cevap bilmiyorum
Lelis dediki: Ne demiştir o zaman Genişletmek için tıklayın... forumdaki user joker hakkinimi kullaniyorusun ?? cevap bilmiyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #168 KeReM @ dediki: Ses kaydını yollamıştır. Genişletmek için tıklayın... Maalesef hemşo
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 6 Tem 2021 #170 Lelis dediki: Nerde canım onda o ince düşünce tabii ki de değil☺ Genişletmek için tıklayın... Aaaa neden öyle diyorsun kardeşim çok düşüncelidir..
Lelis dediki: Nerde canım onda o ince düşünce tabii ki de değil☺ Genişletmek için tıklayın... Aaaa neden öyle diyorsun kardeşim çok düşüncelidir..