KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 6 Tem 2021 #152 Amanınnn yine bu soru Alkollü içecekleri
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 6 Tem 2021 #154 KeReM @ dediki: Kaynanamı demiştir Genişletmek için tıklayın... Yaaa onu yazdım sildim bide o çıkarmış
KeReM @ dediki: Kaynanamı demiştir Genişletmek için tıklayın... Yaaa onu yazdım sildim bide o çıkarmış
KeReM @ Özel Üye Özel üye 6 Tem 2021 #155 KuMRu dediki: Yaaa onu yazdım sildim bide o çıkarmış Genişletmek için tıklayın... Karışmam benim cevabım
KuMRu dediki: Yaaa onu yazdım sildim bide o çıkarmış Genişletmek için tıklayın... Karışmam benim cevabım
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #158 Çağlayağmur dediki: Tüm kötü insanları demiştir. Genişletmek için tıklayın... Güzel cevap ama dememiş maalesef KuMRu dediki: Amanınnn yine bu soru Alkollü içecekleri Genişletmek için tıklayın... Siz kaşındınız ben bitirecektim devam dediniz KeReM @ dediki: Kaynanamı demiştir Genişletmek için tıklayın... Diyorsun KuMRu dediki: Yaaa onu yazdım sildim bide o çıkarmış Genişletmek için tıklayın... KeReM @ dediki: Karışmam benim cevabım Genişletmek için tıklayın... Bir de cevap doğru olsaydı keşke yilmaz27 dediki: kocami demistir Genişletmek için tıklayın... O da değil
Çağlayağmur dediki: Tüm kötü insanları demiştir. Genişletmek için tıklayın... Güzel cevap ama dememiş maalesef KuMRu dediki: Amanınnn yine bu soru Alkollü içecekleri Genişletmek için tıklayın... Siz kaşındınız ben bitirecektim devam dediniz KeReM @ dediki: Kaynanamı demiştir Genişletmek için tıklayın... Diyorsun KuMRu dediki: Yaaa onu yazdım sildim bide o çıkarmış Genişletmek için tıklayın... KeReM @ dediki: Karışmam benim cevabım Genişletmek için tıklayın... Bir de cevap doğru olsaydı keşke yilmaz27 dediki: kocami demistir Genişletmek için tıklayın... O da değil
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Tem 2021 #159 Lelis dediki: Güzel cevap ama dememiş maalesef Siz kaşındınız ben bitirecektim devam dediniz Diyorsun Bir de cevap doğru olsaydı keşke O da değil Genişletmek için tıklayın... zaten benimki yaris disiydi öylesine saka olsun diye yazdim tabiki dememistir
Lelis dediki: Güzel cevap ama dememiş maalesef Siz kaşındınız ben bitirecektim devam dediniz Diyorsun Bir de cevap doğru olsaydı keşke O da değil Genişletmek için tıklayın... zaten benimki yaris disiydi öylesine saka olsun diye yazdim tabiki dememistir