uzun bir süreden sonra ilk defa ağlıyorum günlüğüm .. ama şapşallığıma yanıyorum .. ahh salak kafam diyorum niye göz ardı ediyosun diyorum. bildiğin kabullendiğin bi konu yüzünden tartışıp niye canını sıkıyosun ki niye üzüyosun ki kendinide onuda .. konuşabildiğin anın tadını çıkarmya baksana .. ötesi yalan ..
ama öğrendim .. Anın tadnı çıkarıcam artık bende sonuçta ufak zamanlarımız var bunlarıda boş şeylerle tüketmiycem karar verdim hem ağlayıp hem gülebiliyorum bide stres attım galiba bide kafamda kurduğum hayalleri yıktım .. boş boş hayal kurmamayı da öğrenmiş olmam gerekiyodu yıllar öncesinde ama salaklık ya olabiliyo bazen böyle şeyler insanız hepimiz hata yapabiliyoruz .. hani derler ya Allahın hakkı 3tür ,ben sonuncudayım umarım akıllanmışımdır ..
işten geldim ,bu ne sıcaktır yaaa .. eridim bittim tüm gün sıcaklar gelmedi gelmedi derken şimdide kavurdu geçti ..
aa bu arada deniz deniz dedim gidiyorum artıkk cmtesi kesin gidiyorum bişeyi 40 kez söylersen olurmuş hesabı oldu benimkisi
hala notlarımda açıklanmamış zaten .. merakla bekliyorum sonuçları. umarım Mathematical statistics dersinden geçerim . bundan kalmamam lazım
ben geldim çok gerginim kavga edebilme potansiyelim yüksek .. hayat adil değil ve geriliyorum .. hemde çok. hırsımı çıkaramıyorum hiçbişeyden deliricek gibi oluyorumm .. sonra saçma bi şarkı dinliyorum gülmeye başlıyorum .. eğleniyorum .. kendi kendimi sakinleştiriyorum
aslında takmadığım söylenemez her gece yattığımda senin söylediklerin ve yaptıklarımı düşünüyorum yola giriyorum sen merak etme yanlışlarımı düzeltiyoyum arkadaşımm benimmmm