GünLükk^m

bir insan ancak bukadar mutlu olabilir günlükkk :D :D

mışıl mışıl uyurken sevdiceğim arkadaşımın telefonuyla uyandım :D notlar açıklanmış dedi :D heyecandan midem bile bulandı diyebilirim , kaldım heralde sınıfta dedim :D ama en korktuğum dersi bile vermişim :D hatta cc ile zar zor geçerim dediğimi ba ile vermişim :D heyecandan mutluluktan olduğum yerde tepine bilirim :D sadece bir dersim var şuan yaz okulunda alacağım :D oyyyhhhh çok rahatladımmmmm :P ama uyku muyku kalmadı tabii :D :D

Oooo tebrikler demek ki ders notu öğrenmekte deprem etkisi yapıyor :) Benim de depremi yaşadığım anda midem bulanmıştı :)

ya o kesin kaldığımdan kaldım :D kalıcam diye korktuğum ingilizce olan bir dersim vardı çok kritikti .. işte o en önemlisiydi ki kalmamışım :D nedeyse kalıcam diye düşünüyodum artık ama hep bi ümidim vardı ve korkma mide bulantısı çekme nedenimde o dersti ..

günlükkkkk ..

arkadaş candır arkadaş herbişeydir :D diye giriş yspıyorum .. iyi ki böyle dostlarım arakdaşlarım var .. en tükenmiş hallerimde bana yardım eden .. bir bebeği korur gibi koruyan beni sahiplenen dostlarım var .. o burada onun için bunları yazdığımı bilmesede iyi ki varsın diyorum ona .. bıkmadan beni dinleyen birinin olabilmesi gerçekten güzel ..kendime itiraf edemedğim şeyleri anlattıran anlatmasamda anlayan birnin olması yükümü hafifletti sanki .. kafam karıştı dedim o bana sebebini saydı . keşke burda olsaydıda dışarda olsaydık bu gece gezseydik kafamızı dağıtsaydık iyice.. işte bu nokta da hayatımın içine eden sebepler ortaya çıkıyor gidemezdim ki .. olur mu biri beni kapardı belki oralarda .. offf belkide buyüzden bukdar içim sıkıldı ben sıkıldım .. tükendimmmm . ben hiç tükenmem sanırdım tükenebiliyormuşum :)
hazırlıktayken ona karışan vardı içemezdi gezemezdi :D kızardım ona hep gel gidelim edelim derdim sonra löp diye onun durumuna düştüm :D acaba onun gibi silkelensemmi bilemiyorum . silkelenme diyo ama bilemiyorumm kendimi dinlemem lazımmış yalnız kalmalıymışım falan bissürü bişeyler saydı .. yapamam ki hiçbirisini :D bunu söylediğimde de beni boğazlamak istediğini falan belirtti =LL offfff offf günlük :D nekadar hayatı karmakarışık bir insanım yaaa :D

hayatı ,ruhu aklı karışık biriyim ben bu aralar günlük .. P

önceden dediğim gibi hayatım çok karışık yazmamalıyım sana demiştim .. yazdığımdanda bişey anladığını sanmıyorum (:

muccccccccckkk :P

:) Hayat bu ilklimim kimi zaman karışır kimi zaman güllik gülistanlık olur..) Önemli olan ise o karmasadan gülistanlık kısma en az zararla geçebilmektir :)

kendi içimde savaşım devam ediyor kimseye bahsedemediğim okadar büyük okadar zor konular ki .. ooofff günlüğümm dün girdim yatağıma düşünürken 2 damla gözyaşım aktı ve kızdım kendime .. artık ben ağlamıyorum ağlamam . ben 1 yıl boyunca istediğim şekilde gitsin diye herşey çok acı çektim çok savaştım tam herşey rayına oturmuşken karşımdaki insan kıvamına gelmişken niyee yani neden :D bukadar saçmalamanın alemi ne :D çık hayal aleminden kızım dedim çııkk kurtull :D istediklerini sadece sen istiyosunn ve tek senin istemenle olabilicek birşey değil bu oyüzden yaşantını değiştiremezsin .. düzelmek zorundasın .. dedim işte.. tabi tüm bunlarda cağnımm sevgi,li arkadaşlarımında etkisi oldu :D @MeRciMeK de sağolsun tabisideee :P en fazla beni sevmek zorunda kalıcak olan 4 kişi falan var :D sevmezlersede kapı orda :D kovalarım onları =LL

sonuca gelirsek günlük ; aslında kimsenin birşey yaptığı yok ben kendi içimde okaaadaaaar kocaman hayallere dalmışım ki kendi kendimi etkilemişim :D anca kurtuluyorum :P

daha da düzelicem :P muccccckkkk :P

Düzenleyen yönetici:
Geri