GünLükk^m

merhaba günlüğümm : )) çok hoş bir giriş yapmak istiyorum ..
uzun zamandır gelmemişim :P

içi dışı duyguları kafası karmakarışık insancık olarak yine geldim .. ben nezaman netleşebilicem bu dertten nasıl kurtulucam (: sanki ömrümün sonuna kadar kendimi böyle hissedicekmişim gibi düşünüyorum :D ve ölebilireeemmmmm :D

sevgili günlüğümm bu ara gerginim bazı şeyler gecikti acaba ondan mıdır bilemedim ammmaaa :D fena halleydeyim :D çıplak ayak toprakta falan yürüyeyim elektiriğimi alsın bari :D belki işe yarar :P işte benden böyle ..
ne kadaann kafası karışık uyuz bi insansın sen diyenler oluyodur hatta sende diyosundur günlüğüm :P ama emin olabilirsin bi kaç kişi ki onlarda forumdalar onlar dışında beni kimse bu yönümle tanımıyor :D gayet neşeli, hayat dolu, herşeye gülüp geçen, gamsız biriyim hatta :D dışarıda tabiside bu :D =LL derler ya insanın içini kimse bilemez onun hesabı bu da ..

öpüyorummm koskocamann ve gidiyolummm = *

günlükk babamla konuştum düşünücem dedi :S beklediğim tepkinin tam tersini verdi :// normal koşullarda direk tamam kızım derdi .. oofffff gerildimm iyice yaaa offff ..

Günlüğümmmm :P şöyle forumda birazcık gezindim şimdide şu zarzor plan yapıp geçirdiğim haftasonunu anlatayım :D :P

babamdan perşembe günü binbir zorluklarla hafta sonu için izin aldım . 3.yılımıza giriş yaptığımız erkek arkadaşım 10 ay gibi bir süre sonra ancak İzmire temelli dönüş yapabildi . ve bu izinde çeşme planı yaptık . gayette hoştu yaklaşık 10 kişi gez toz eğlen acayip hoşbir haftasonu geçirdim . tam ramazan gelmeden son fırsatımızı değerlendirdik . umarım birdaha fırsatım olur birdaha yapabilirim . yazn tatil yapmadım diyemiyorum artık acayip güzel bir hafta sonu geçirdim . çok bekledim çok kahrını çektim acısını çektim ama artık herşey yoluna girdi .. tabi bir süreliğine .. şurda ailesiyle tanışmama pek bişey kalmadı ve ben işlerin ters gidebileceğini düşünüyorum . kafam karışık bu konuda .. çünkü çook farklıyız. sadece şuana bakarsak çok hoş bir haftasonuydu :P

tabi bu süre içinde yarınki sınava hiç çalışamadım :D bakalım Allah büyüktür inşallah 60 alırım :P

öptüm günlüğümm muccckkk (( :

birde günlüğümm :D çok dandik bi tartışma konusunuda geçiyip tarih :D ben ikiyılı doldurduk dedikçe karşımdaki 3. yılı doldurduğumuz konusunda kararlı :D :P sanırsam tanıştığımız ilk an yeterli kii bbende 3 rakamı geçsin diye 3. yıla girişimiz diyorum =LL cankuşşş duy bunlarıı ve dalga geçebilirsin =LL

sanırım üçüncü yıla giriş yaptık ama tamamlayamıyacagız :( ooof günlük neden böyle oluyor neden kafam çorba gibi yinee .. çok yoruldum artık ben .

veee ben geldimmm günlük ümmm :D

sınav notu açıklandı :D bunca gezmeye 50 almışım :D 60 bekliyodum ama yine de iyii eyiiii yanii :P umarım finalde 70 alıpta geçebilirm :D artık geçemezsem bunca sınav bahanesiyle alınan izinlerin üstüne babam beni napar bilemiyorum =LL
işte bu ara özgürlüğümün tadını çıkarıyorumm :P geziyorum bol bol :D bi yarın boltum ki ondada sabahtan işe gidicem programı değiştiridk :D akşamki telefon konuşmaları olmasaydı gayette keyfim yerindeydii :P amaaa kocamann bi eşşek vardır kiii tüm keyfimi yerine getirdii :P iyi ki var o :P
bakalım yine yeniden bi kaçamak yapıcak olabilirim :D çokta güzel olucak yineee :P
bide geziyorum işe gidiyorum derken yorgun düşüyorum eve gelince sızıyorum =LL foruma sık gelemez oldummm günlüğümm :P valla beni kovalıcaklar burdan :P

hayallerim var, çok az kaldıı umarım sorunsuz olur herşey :P yine yeniden bi heyecan falan filan iştee :P

görüşürüz günlükümmmmm mucu mucuuu :P

Günlükkk ümmm :P

durump durump :D kalbim fena atıyor ,karnım ağrıyor yüzüm gülüyor :D falcının tüm kötü söylediği şeylere ragmen yarın yapıcağım şey için acayip heyecanlı ve mutluyum :P belkide o söylediği şeylerin bilincinde olduğum halde yapıyorum bunları .. ama yaşamak istiyorum .. onunla yapmak istediğim herşeyi yapıcam içimde o ukte kalmıycak ama biliyorum hiçirzamanda benim olamaıyacak tamamıyla :D ama olsunn :P sıcaklığını hissediyorum ya o bana bir ömür yeter :P

bidee bu falcıı pek fenaydıı :D pis sapık adam ama sapıklığı bayanlara yönelik değildi erkeklere yönelikti =LL acayip güldürdü beni :D hayatına uzun boylu esmerr boncuk gözlü kaslıı askerliğini yapmış işi var olan biri giricek :D herşeyiyle aslında seni bekliyor dedi veee :D baak benimde hayallerimde böyle biri var bulursan hemen getir bana bende göreyimm yaaa :D dedi :D hatta banada nasip olsunn inşallah :P bile yaptı =LL falcıdan çıktığımda sadece gülüyordum :D bukadar komik ve eğlenceli birini hiç görmemiştim :D bana senin saf beynin bu ara derse yoğunlaşamasanda meraketme herşeyin üstesinden geliceksin dedi =LL

işte böyle günlüğümm :D işteyim şimdide tadilat var .. usta amcaların yanındayım .. sıkılıyorum ..

yarınnn hemen olsunn ve hiç bitmesin lütfeeen :P

muccuu muccuuuuuu :P

Geri