hasta oldum kafamı kaldıramıyorum .. nerden bulduysam grip oldum iyileşmek istiyorum biran önce
sıkıldım artık evde oturmaktan ,yatmaktan .. bir an önce kendime gelmek istiyorum .
bunun dışında olan biten bişeycik yok .. günler hızlı bişekilde geçip gidiyor sadece...
geçiyo cankuşum ,sesimde düzeldimi tam anlamıyla düzelmiş olucam ..
günlükk.. sana gelelimm
bu ara hiç bişey moralimi bozamaz diyosum ama ne kadar boşboğaz insanlar var ya hayır moral bozmak değil aslında yaptıkları güldürüyolar beni sadece neyse geçelim bu faslıda ..
2 eylül diyip duruyodum sürekli onuda hallettim .. pürüzsüz koskocaman bi yıl beni bekliyor
bu arada her eylül ayında bir başkalaşıyorum sanki .. son baharın getirdiği birşeymi bilmiyorum ....
son bişeycik daha
'..cikimmmm ' i çooookk ösledimmm sesimi duyar umarım (
herşey güzel iyi hoş .. bide kayıt yenileme işlemlerinde rezil olmasaydım daha güzel olucaktı ama allahtan tanımadığım insanların yanında rezil olmadım bide bukadar olaya rağmen hala halledebilmiş değilim işlerimi
~
güldüm eğlendim .. içimn bi yanı çok mutlu biyanı çok hüzünlü buruk .. herşey zmanla dediler hala bekliyorum .. aylar oldu bu zman etkisini neden bende göstermiyor bilemiyorum ..
artık biyerden başlamalısın dedi içim ..olmaz böyle dedi bende başladım . hiç benmişim gibi olmadığım bişeyin içindeyim ..ama geçicek buda biliyorum .. atlatılmayan ne varki ; alışılmayan ne varki şu hayatta dimi ama günlükkk !!
~
çok konuştum .. hemde gereğinden fazla . gidip halledemediğim işlerime bakıyım bidaha ..
bide bideee 'gerçekten bana güç veriyosun tam yıkılmak üzereyken teşekkür ederimmm' günlük
ufff !!!!!! günlükk neden herkes işini gerektiği gibi yapmıyor anlayabilmiş değilim :/ okadar uğraştım belgeleri topladım tam teslim edicektim ki bi baktım öğrenci işleri güyaa öğrenci belgesi vermiş.. adam gitmiş geçen yılki sınıfımı yazmış oraya :/ ki bana bu yılki snıfımın yazdığı belge lazım sankli keyfmden aldım o belgeyi .. onun hatası yüzünden işlerim bir hafta daha uzayack .. ayrıca öğreenci kimliğimde kayıp .. iyice işlerim sarpa sarıyo pztesi günü elimde olmazsa kimlik yandığımın resmidir nefret ediyorum bu sistemden yaa .. ordan oraya yollayıp duruyolar insanı, bi işi halletmek için günlerce uğraşıyoruz ://
çok uykusuz ve yorgunum .. dersleri zaten algılayamıyorum henüz .. nereye düştüm ben ? sorusunu soruyorum sürekli. ama allahtan bitek ben böyle değilim sınıftaki 75 kişinin 75 i de böyle ve bu içimi rahatlatıyor azbişey.. (
ilk defa gece çığlık atarak uyandım . bu yaşıma kadar ilk defa böyle bişey yaşadım . annem bile küçükkende korkardın ama noldu sana böyle dedi . hala bilmiyorum ne olduğunu ama çok etkilenip saatlerce ağladım .. sonrada anneme sarılıp uyuyabildim .. kötü bi geceydi anlıyacağın .. iyiki annem herzaman yanımda . onu çok seviyorum .. böyle kötü bir gecenin üstüne sabah uyuya kalmışım babam geç kalıcaksın diye uyandırdı ki aynaya baktığımda gözlerim şişti .. makyaj yaparak gizlemeye çalıştım ama nekadar düzelmiştir bilemiyorum .. sınıf arkadaşlarım çok iyi ve kafa insanlarki okula gidince keyfim yerine geldi . bayaaa bi güldürdüler beni (
umarım birdaha böyle bir gece geçirmem günlüğümmm .. öptümm :*
geçen defa yazdıklarımı okudum .. öyle bşi yaşamadım daha ,yaşamamda bidaha umrım
Günlük!! yoruldum artık .. karışıklıktan ne olduğunu bilememkten .. artık hayata isyan etmek istiyorum .. düzene girsin hayatım istiyorum . bazı şeyler yolunda gitsin arıtk. neden bir şey iyiyken diğeri sorunlu ilerliyor. neden herşey tam olmuyor.
Neden hala başedemiyorum .. Sindiremiyorum .. neden hala keşke bi 5 yaş büyük olsaydım herşey çok farklı olurdu diyorum .. NE çok şey istiyorum yine ben ..
gidiyorum Günlük!! bir süre sonra gelirim tekrar..