GünLüKk !! (:

Not: uzun zamandır cankuşumuuda göremiyorum :(( sıkıldım bunaldım.. üniversiteymiş rahatmış yalan hepsi :( sosyal yaşantım geçen yıla kıyaslarsam kalmadı bile :( öffffffff sıkıldım :(

Günlükkk!!

ilk olarak hasret giderdik cankuşumla (:
sonra okulda da eğleniyorum eve gelince sızsamda herşey güzel..
şimdiki sorunumda hocalarım ve ilk vizeler .. bunlarıda atlattım mı kısa vadeli sorunsuz günler beni bekliyoorrr :)) :P

günlükkkk !! :D yine ben :P

2 haftadır vizelere çalışıcam ama nedense bi türlü programıma uyamıyorum ve çalışamıyorum :P sürekli söz veriyorum birilerine çalışıcam diye .. bugün yine söz ver bana çalışıcaksın artık dedi .. söz verdim çalışmalıyım günlüğüm (: belki bu söz sayesinde vizelerim iyi geçer ((:
şimdi gidiyorum verdiğim sözü tutmaya :P azıcık calculus çalışıyım :P

hoşçakalll ((:

Günlükk*ümm :P

hep kötü buhranda hallerimi seninle paylaşıyorum birazda neşeliyken sana anlatmalıyım diye düşündüm :P
Nekadar eftal in dersi olsada şaka yaparken laf sokup bizi morartsada çok eğlendiğim bi gün oldu bugün :P
sabah 7 de metroda başlayan eğlenceli günüm umarım gün bitene kadar sürer :P
sabahın 7 sinde msjlaştığım arkadaşım aynı metroda olduğumuz anlayınca her durakta inip vagon vagon beni aradı :D =LL ve ben artık gülme krizine grdim ,herkes deli olduğumu düşündü büyük ihtimalle . ama ne yazıkki bu arayışta başarısız oldu ve metronun son durağında anca buluşabildik :D =LL çookk güldüm :D işte böyle başlayan bi gün doğal olarak güzel geçti :P

bugünlük bukadarr :P

GünlüK!!!​
ölmek istiyorummm çok pis isyanlardayim hiç çalışmak istemiyrumm :( ve elimde 40 sayfayı aşkın fotokopi var ezberlenicek ve daha kitaptan bahsetmiyorum bile .. :/ ve benim sınavım yarın 8,30 da . hiç uyumasam yetiştirebilirmiyim acaba ?? diye düşünmekteyim şuan :D ama hala çalışmaya başlayasım yok :D nasıl bi çelişki içerisindeyim ben :D yaşamak istemiyorum bi bitsin sınavlar artık !
Zaten izmire gelicek olan birileride sakatlanmış üst üste olan bu olaylar artık sinirmi bozmaya başladı . bi sakarlıktan dolayı ölmesinden korkuyorum artık :/ bu haftaki planlarımda yalan oldu kısacası . Yİne herzamanki gibi arkadaşlarımla gezip tozup vizelerin stresini onlarla atarım :D bi yandan rahatladım biyandan üzüldüm yine tuhaflığım üstümde :/ :D
dengem bozuldu sanırım .. inanıyorum düzelicem :D olucak elbet düzelebilirim inanıyorumm buna :P

heveslerim boşa çıkmadı budefa cankuşum :P

~

Günlükkk üm :P

güzel bi hafta mutlu huzurlu günler geçirdim sanki ( arada ufak tefek huzursuzluklarım olsada )..
Güzeldi herşey yaa :) :) umarım nazar değmez tabi benim nazarım değmezse kimseciklerin nazarı değmez :P
arkadaşlarımdanda güzel yorumlar almak kadar mutlulukverici bişey yok .. çünkü onlar olmaz dediği zaman bi pürüz bi terslik olurdu hep, budefa herşeye kötü yanından bakan arkadaşım bile güzel bi yroum getirdi .. tebrik etti ((: buda ayrı bi mutluluk kaynağı..

Tabi bide bugünkü o kar ve soğukta incecik giyinip dışarı çıkıp şuan hastalanma aşamasına gelmemde ayrı bir olay (: Canımcım saolsun gelirken karıda getirdi izmire :D ne kadar donsam burnumdaki kızarıkık tüm gün geçmesede çok eğlendim bu günde (: lisedeki arkadaşlarımla dolu dolu bi gün geçirmek çok güzeldi :P ((:

Valla o sıralar ne yorum yapacağımı bilemiyordum bi öyle bi böyle demenden :D Artık bende güzel şeyler söyleyebiliyorum cankuşum:D

Geri