şuan bilgisayar dersindeyim .. sabahın köründe bi bu ders için kalkıp geldim ve saçma bi şarkıda dilime dolandı kendimi gülmekten alıkoyamıyorum şuanlık bu kadr daha günün başlangıcındayım zaten
sanırım hasta oluyorum midem bulanıyo kötüyüm .. bi sana uramak istedim ..
zaten çok sık gelemşyorum bu aralar .. hep bu havalar yüzünden ,yağmurda ıslandım ,soğuklarda hep dışardaydım ve şimdi kötüyüm .. umarım akşama kadar kendimi toplarım ..
yine uğrarım sana günlükcüm ..
biliyomusun dün okadar çalıştım kafa patlattım ama hoca öyle bir fonksiyon sormuş ki hiç görmemiştim öyle birşey sınavda şoka girdim hocada noldu biliyodun çalışmıştın yazıık bilipte yapamamakta çok kötü falan diye dalga çeti uyuz adam ama yinede yapamadığım kısım azdı oyüzden mutluyum
Bideeeee ben hiçbizaman burs alamıcam sanırım lanetlimiyim neyim
son bişicikk dahaa bu gün arkadaşım çok cici küpeler almış bana çook mutlu oldum bi Nurdanımlaydım tüm gün özlemişim .. güzel bi gündü bugün GünLükK ^ümm((:
ilk girdiğimde sana yazıcaktım ama kızlar aradı kahve içmeye çağırmışlardı onların yanına gittim .. şimdi geldim
Günlük üm dün sarhoş oldum hatta sürekli kurduğum cümlelerden biri Baba ben Sarrrhoooşşşşş oldumm! idi .hatta sarhoş olmadan önce baba ben gecenin sonunda BAba ben sarhoş oldumm ! dicem diyodum ve yaptım dün çok eğlendim çok güzel geçti ilginç bi şekilde girdim yeni yıla ( umarım tüm yılım çok güzel geçer.. ama daha bir gün önceseinden babama sarhıoş olana kadar içicem deyince babam dalga geçen ifadesi dün gecenin başında şok ile doluydu sanırım şaka yağtığımı sanıyodu ama bilinçli olarak bir sürü şey içtim eğlendim güldüm hatta Şahin abi de sarhoş oldu geçmiş bana rakı içtin mi başka bişi içmiceksinnn bu altın kural diye saçmalıyodu ben onunla o benimle dalga geçiyodu gecenin köründe
az önce konuştuk dünün kriterini yaptık ve tekrasr gülme krizine girdim hatta elimdeki kahveyi döktüm gülerken ( umarım tüm yıl boyunca hep böyle gülerim , hep böyle yüzümü güldürecek olaylar olur (
Finaller geldi çattı .. korkmak tırsmak hertürlü sıkıntıyı yaşıyorum şuan vize notlarım iyi ama şuan konulşar birikti .. derslerin çoğuna girmemiştim .. umarım açığı kappatabilirim . ama ama ama inanıyorum başarıcam kapatıcam o açığı hiç bi dersten kalmadan geçicem ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır
işte böyle günlüküm hem tırsıyorum hem gülüyorum ama içimde bi sıkıntı var umarım kötü bişey olmaz ..