Kin tutmaz Uzman 1 Hzr 2015 #51 Aşk; bir ırmağın akması, bülbülün şakıması, sevginin kanat takıp uçmasıdır. D. Ali ÖZKALE,
Kin tutmaz Uzman 3 Hzr 2015 #52 ”Herşeyde seni görmek değil Aşk, Herşeyi senin gözlerinden görmek”…! /Serdar Tuncer/
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Hzr 2015 #53 Bir umudum var senden es deli deli seher yeli ...
Kin tutmaz Uzman 4 Hzr 2015 #54 “Mülk gibi söz de, ne senin, ne benim. Cümle gibi Aşk da, ne senin, ne benim. Söz de, Aşk da, Ne senin, ne benim...
“Mülk gibi söz de, ne senin, ne benim. Cümle gibi Aşk da, ne senin, ne benim. Söz de, Aşk da, Ne senin, ne benim...
Kin tutmaz Uzman 4 Hzr 2015 #55 Nice kuvvetli, nice üstün akıllar vardır ki, aşkın havası onları mağlup etmiştir. Çünkü sevda aklın kulağını büktükten sonra, akıl bir daha baş kaldıramaz…
Nice kuvvetli, nice üstün akıllar vardır ki, aşkın havası onları mağlup etmiştir. Çünkü sevda aklın kulağını büktükten sonra, akıl bir daha baş kaldıramaz…
P Papatya V.I.P V.I.P 8 Hzr 2015 #56 “ Herkes herkesi aynı sevemez dostlarım; Kimileri gururunun yettiği kadar sever, kimileri de ömrünün yettiği kadar... ” Charles Bukowski
“ Herkes herkesi aynı sevemez dostlarım; Kimileri gururunun yettiği kadar sever, kimileri de ömrünün yettiği kadar... ” Charles Bukowski
Kin tutmaz Uzman 9 Hzr 2015 #58 Severken hiç bir böcek Hiç bir kuş yalnız değildir, Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir... Ataol Behramoğlu
Severken hiç bir böcek Hiç bir kuş yalnız değildir, Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir... Ataol Behramoğlu
Kin tutmaz Uzman 9 Hzr 2015 #59 Zamanın AŞK’a tahammülü yok zannederdim hep. . Yanılmışım meğer. . . . AŞK’ı tanıyamayanların tabiriymiş o. . ... Düzenleyen yönetici: 19 Hzr 2022
Zamanın AŞK’a tahammülü yok zannederdim hep. . Yanılmışım meğer. . . . AŞK’ı tanıyamayanların tabiriymiş o. . ...