Kin tutmaz Uzman 24 Hzr 2015 #61 Seni unutmuş olan birine kendini hatırlatma .. Aşk unutulduğu yerde de sevilir ... Ertuğrul Bayam
Kin tutmaz Uzman 1 Tem 2015 #63 İlan-ı aşk makamından bir mısra, Yeşerip, kımıldar içimde, Düşer aklıma gözlerin... Bilirim,payım bu kadar... Ahmed Arif
İlan-ı aşk makamından bir mısra, Yeşerip, kımıldar içimde, Düşer aklıma gözlerin... Bilirim,payım bu kadar... Ahmed Arif
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Tem 2015 #64 Aşk bazen saklı olandır...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 4 Tem 2015 #65 Kalp dediğin atıyor zaten. Marifet ritmi değiştiebilende...
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Tem 2015 #66 “Şurama batan...” diyor şair, “şurama batana özlem demeselerdi; bıçak derdim.”
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Tem 2015 #67 Seni her saniye seviyorum desemde duyamassınki ...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 11 Tem 2015 #70 Hiçbir hayale sığdıramadığım tek gerçeğim sensiz. Sevdim işte! Ötesi de yok gerisi de...