☘️Haftanın konuğu Tatlı Cadı ☘️

1 uyurken. Cerezforum üyelerinden rüyana giren oldumu ? Oldu ise hangi üyemi gird i🤣

Evlenmeden önceki düşüncenin yoksan Şimdiki Düşüncen mi
Forumda seni en çok sinir eden ve görünce. Mutlu eden üye kim 🤣
1.yok daha burdan rüyama giren olmadı
2.tabiki simdiki düsüncem
3. Burda sinir eden daha cıkmadı ama karavicdanlı olcak gibi duruyor😂
Mutlu eden sohbet ettigim herkez mutlu eder ya nazenin asi kız sen Yılmaz abi zek uzi kenshi canısıkılanadam simurg syponis stetinus suan aklıma gelenler bunlar

Aylardır sohbet ediyoruz simdimi sorasım geldi bunları 😂

Yan gelip yatmıyorsan sırt üstü yatıon ama yatıon net 😂

Sor sor sende sor du cvpliyom 😂

O kadar cok varki kırgınlığım pişmanlığım keskelerim yazmaya kelimeler yetmez yeterde harf sayım cabuk dolar gönderemem sonra silmek zor gelir 😂
Ama en çok pişmanlıklarım akrabalarıma verdigim değer kırgınlıklarda arkasından geliyor keskeler mi daha fazla söyleyemediklerim

Sen abdullah dememi beklion galiba ama demicem ula 😂
Gerci yine onunla evlenirdim ama 20 yasında deil bi 27 28 de 😂 yine gerci babamada o yasıma kadar tahammül edemezdim en iyisi kocam zek kocam 😂
Hayır aksine kocan ile uyumlusın bence öyle abdullah herkese lazım 😅

Kolay gelsin cadı hayırlı olsun 😃
Bir soru da benden gelsin 😅
Kaç yıldır forumlardasin . ?

Yaaa tesekkür ederim ecel 😍
Kaç yıldır forumdayım son 4 sene ful forumdayım ama öncesi de var 17 sene önce olması lazım bi foruma kuzenlerim giriyormuş benide üye yapmışlardır sonra evlendim yine devam ettim sonra hamile kaldım yine devam ettim ama sonra cocukdan sonra işimi zor yapar oldum zaman ayıramadım bi 8 sene falan girmedim girdigim forumda kapanmıştı sonra pandemide tekrar acıp haber verince bi bakayım dedim bakış o bakış bida cıkamadım 😂 moderatörlük editörlük falanda yaptım yani 😂

• Bir günlüğüne istediğin bir süper güce sahip olsan, hangisini seçerdin ve neden?
  • Hayatının bir filmi yapılsa, başrolü hangi ünlü oynasın isterdin?
  • Zaman makinen olsa hangi yıla giderdin ve orada ne yapardın?
  • Bir çizgi film ya da masal karakteri olsan, hangisi olurdun?
  • Sadece bir yemekle bir ömür geçirmek zorunda kalsan, neyi seçerdin?

Geri