Kaynak ikonu

Hasta Sevk Pro 2.5

böyle şeylerin onay kodu olmasına gerek yok bilgiler paylaşıldıkça güzeldir
Katılıyorum. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır buyrun paylaşın ismail :)

Merak etmeyin yeterince paylaşıyoruz onlarca program arasında sadece 2 tanesi için onay kodu istiyoruz. Ki onay kodu gerektirmeyen sürüm de mevcut [Buradan]. İsterseniz o versiyonu kullanabilirsiniz. Emeğe de birazcık saygı lütfen.

Kullanıcı No :1942416622
20 ytl karşılığı hemen onay kodu almak istiyorum
ücret nereye yatırılacak
Hocam lütfen ilk konuyu okuma zahmetine katlanın. Bakın orada durum açıkça anlatılmış.

Ücret karşılığı onay kodu almak istiyorsanız programda belirtilen mail yolu iletişime geçin.

Eğer ücretsiz onay kodu istiyorsanız 200 adet paylaşımınız olmalı.

yapan arkadaşımın ellerine emeğine sağlık çok güzel bir program yapmışlar kullanıcı için onay kodu talep ediyorum şimdiden teşekkürler ....

ilk konuyu okuma zahmetine katlanın Lütfen. Bakın orada durum açıkça anlatılmış.

Ücret karşılığı onay kodu almak istiyorsanız programda belirtilen mail yolu iletişime geçin.

Eğer ücretsiz onay kodu istiyorsanız 200 adet paylaşımınız olmalı.

Selam ben köy ilköğretim okulunda çalışan bir okul müdürüyüm.okulumuzun zaten borçları da var bazı tadilatlar yaptık kı çocuklar eğitim öğretim esnasında rahat etsinler. Bizi anlayışla karşılayacağınız inancı ile programı sizden ücretsiz olarak kullanmayı talep etmekteyiz. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz. Kullanıcı numaramız: 670945275

Geri