Kaynak ikonu

Hasta Sevk Pro 2.5

Arkadaşlar ben de bir ilköğretim okulunda yöneticiyim. Bu forumu da sevk programı vasıtası ile buldum. Ben de okulumda excelde makrolar ile kendi yapmış olduğumuz sevk programını kullanıyorum. Ancak bu sevk programının da gayet iyi emek verilmiş ve pratik bir program olduğunu görünce denemeye karar verdim ve bu nedenle buraya üye olup kayıtlı kullanıcı olmak amacındayım. Daha önceki yazılanları okudum. Yönetici arkadaşın prensiplerine saygımdan dolayı kendisiden daha ilk mesajda onay konu istemeyi kendime yakıştıramadım. Limit olarak belirlenen 200 mesaja ne kadar zamanda ulaşabilirim bilemiyorum ancak vakit buldukça ve bilgim dahilinde ilgili konulara yazmaya çalışacağım. Mesajlarımın da sadece teşekkürden ibaret olmasını istemiyorum. Programı hazırlayan ve emeği geçen arkadaşlara da teşekkürlerimi sunuyorum. Paylaşımlarınız daim olsun.

Site kurallarında 24 saat geçmeden aynı konuya yazmanın yasak olduğunu okudum ancak bu bir paylaşım olduğundan sanırım bu kurala girmez.
Mesele şu ki yukarıdaki cevabı programı incelerken yazmıştım ancak test edince gördüm ki geçekten de diş sevki bölümünde form üzerinde emekli sicil kutucuğu yok ve çıktıda da bu nedenle görülmüyor. Bilginize...

Saygılar...

Mesele şu ki yukarıdaki cevabı programı incelerken yazmıştım ancak test edince gördüm ki geçekten de diş sevki bölümünde form üzerinde emekli sicil kutucuğu yok ve çıktıda da bu nedenle görülmüyor. Bilginize...

Saygılar...

Eğer öyle birdurum varsa gözden kaçmıştır hocam. Ben sadece diş sevkinde emekli sicil no yok diye hatırlıyorum. Programı nerdeyse unuttum geçen yıldan beri de hiç bakmadım. En kısa zamanda bakıp eleştiri sonuçlarına göre değişiklikler yapıcam.

Ellerinize Sağlik Iyi Bir Program Olmuş
Ama Bazi Kisitlamalarin Getirilmesi Bence çok Da Hoş Değil.
çünkü Bu Programi Kullanacak Olan Biz Idarecileriz. Bu Açidan Bakarsaniz Bir Idarecinin 200 Mesaj Atacak Kadar Zamana Sahip Olmayabilir. Olsa Bile Bunu Buralarda Mi Harcamali Sizce? 20 Ytl Gönderebilirsiniz Diyebilirsiniz Ancak Bir öğretmenin Durumu Neki Para Gönderebilsin.
şuan Programinizi Indirdim Ve Kullaniyorum. çok Ta Memnunum. Eğer Onay Kodunuda Gönderirseniz Gerçekten De Dahada Mutlu Olacam.
Kullanici Nom:1682951183

Herkesin kendince geçerli mazeretleri elbette olacaktır sayın hocam. Kendi yazdığım programlardan sadece iki tanesinde bu tür uygulama var. Kaldı ki bunların hazorlanması inanın ciddi anlamda emek emek ve zaman gerektiriyor.

Evet haklısınız burdaya 200 mesaj yazmak zorunda değilsiniz. Hatta 20 YTL ödemek durumunda da değilsiniz. Zaten bunu düşünerek alternatif bir program daha hazırladık. İki program arasındaki tek fark diğer versiyonun istatistik tutmuyor olması ve küçük birkaç detay.

Buyrun BURADAN programı inceleyip indirebilirsiniz.

Hem paylaşıma vakit ayırın bence hocam. Öğretmenlere yönelik bölümümüz var. Hem bildiklerinizi bizimle paylaşmış olursunuz hem de diğer öğretmen arkadaşların paylaşımı bizim için yeni ufuklar açabilir.

İyi çalışmalar diliyorum.

Mesajınızı yazın...
Geri