P Papatya V.I.P V.I.P 12 Ags 2018 #1,311 Ulan ne zaman hayatta güzel şeyler de oluyor diye düşünsem bi şey oluyor. BIKTIM ARTIK!
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Ags 2018 #1,312 Papatya dediki: Ulan ne zaman hayatta güzel şeyler de oluyor diye düşünsem bi şey oluyor. BIKTIM ARTIK! Genişletmek için tıklayın... Bıkma her şeye rağmen devam
Papatya dediki: Ulan ne zaman hayatta güzel şeyler de oluyor diye düşünsem bi şey oluyor. BIKTIM ARTIK! Genişletmek için tıklayın... Bıkma her şeye rağmen devam
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Ags 2018 #1,313 Herkesler sıkıldı ama ben çok eğlendimm bir daha kimseyi cagirmadan tek başıma gideceğim gezmelere
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Ags 2018 #1,315 Kendime şaştığım bir gündü ilk defa memleketimde durmak istemedim ilk defa yüreğim burkulmadan evime geldim
Kendime şaştığım bir gündü ilk defa memleketimde durmak istemedim ilk defa yüreğim burkulmadan evime geldim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Eyl 2018 #1,319 Değişik bir tecrübe ama inandırıcı değildi.. Farklı bi ara benim burda ne işim var.. Beni tanıyanlar burada görse kafayı mı yedin sen diyebilir... Diye düşünmekten kendimi alamadım..
Değişik bir tecrübe ama inandırıcı değildi.. Farklı bi ara benim burda ne işim var.. Beni tanıyanlar burada görse kafayı mı yedin sen diyebilir... Diye düşünmekten kendimi alamadım..
P Papatya V.I.P V.I.P 4 Eyl 2018 #1,320 Daha da almam kimsenin selamını. Evet bugün iş yerine gittim her şey sıradandı ve çıkışta ufak çaplı bir toplantı yaptık. Benim yine aklım karma karışık. Düşünmekten hal kalmadı. Cevabını bulamıyorum hiçbir sorunun. Ne yapmaya çalışıyorlar. Ne.
Daha da almam kimsenin selamını. Evet bugün iş yerine gittim her şey sıradandı ve çıkışta ufak çaplı bir toplantı yaptık. Benim yine aklım karma karışık. Düşünmekten hal kalmadı. Cevabını bulamıyorum hiçbir sorunun. Ne yapmaya çalışıyorlar. Ne.