P Papatya V.I.P V.I.P 9 Eyl 2018 #1,324 Çifte bayram yaptık Allah kimsenin yüzünü kara çıkarmasın inşAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, aminnnnnn....
Çifte bayram yaptık Allah kimsenin yüzünü kara çıkarmasın inşAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, aminnnnnn....
P Papatya V.I.P V.I.P 11 Eyl 2018 #1,328 Ben bu akrep etkisini nerden alıyorum ya. Doğum haritasına bakmam lazım. Bastırılmış bir akrep var içimde. Yarın işbaşı yapıyorum. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim... Hayırlısı artık herşeyin...
Ben bu akrep etkisini nerden alıyorum ya. Doğum haritasına bakmam lazım. Bastırılmış bir akrep var içimde. Yarın işbaşı yapıyorum. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim... Hayırlısı artık herşeyin...
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Eyl 2018 #1,329 Çoook mu çok komiksiniz ya. İnanmıyorum sana Abdullah insan bi tepki verir birşey yapar.Bu ne kıytırıklıktır. Eleştiriyor mu napıyor gerçekten anlamadım. Birşeyler sezmiyor değilim.Konu değerlendirmeye alınmıştır. Takipteyim.
Çoook mu çok komiksiniz ya. İnanmıyorum sana Abdullah insan bi tepki verir birşey yapar.Bu ne kıytırıklıktır. Eleştiriyor mu napıyor gerçekten anlamadım. Birşeyler sezmiyor değilim.Konu değerlendirmeye alınmıştır. Takipteyim.