Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Şbt 2014 #261 )) Bir araştırmak gerek belkide kalmıştır. Neden daha yemeğin tadına bakmadan tuz atmaya başlıyoruz?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Şbt 2014 #262 Ben atmıyorum valla pek tuz aramam, atan arkadaşlarımı da illa sinir ederim Neden soruya soruyla cevap verir bazıları?
Ben atmıyorum valla pek tuz aramam, atan arkadaşlarımı da illa sinir ederim Neden soruya soruyla cevap verir bazıları?
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 21 Şbt 2014 #263 Gelen soruda eksiklik var demekki.. Neden hafta sonları özlenir ki ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Şbt 2014 #264 Tatil için tabii ki Neden sevmediği işlerde çalışıyor çoğumuz?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Şbt 2014 #265 O ozleyenlerden biri benim. Bütün hafta erken kalkınca ,geç kalkmanın keyfini sürmek çok güzel oluyor. Ben sevdiğim bir işteyim. Ama zoraki sevmeden çalışanın sebebi,aile isteği veya maddiyattır sanırım. Neden su tüketiminin çok önemli olduğunu bile bile tüketmeyiz?
O ozleyenlerden biri benim. Bütün hafta erken kalkınca ,geç kalkmanın keyfini sürmek çok güzel oluyor. Ben sevdiğim bir işteyim. Ama zoraki sevmeden çalışanın sebebi,aile isteği veya maddiyattır sanırım. Neden su tüketiminin çok önemli olduğunu bile bile tüketmeyiz?
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 21 Şbt 2014 #266 Çünkü kendi mesleğimizi yapma hakkı tanınmıyor resmen . Mecburen başka işler mutsuz bir insan falan filan .. :/ O ozleyenlerden biri benim. Bütün hafta erken kalkınca ,geç kalkmanın keyfini sürmek çok güzel oluyor. Neden su tüketiminin çok önemli olduğunu bile bile tüketmeyiz? Genişletmek için tıklayın... ALışmamışız çok su tüketmeye Neden iş ilanlarında sürekli 3-5 yıllık deneyimli eleman aranırki ,neden yeni mezunlara hak tanınmaz ??
Çünkü kendi mesleğimizi yapma hakkı tanınmıyor resmen . Mecburen başka işler mutsuz bir insan falan filan .. :/ O ozleyenlerden biri benim. Bütün hafta erken kalkınca ,geç kalkmanın keyfini sürmek çok güzel oluyor. Neden su tüketiminin çok önemli olduğunu bile bile tüketmeyiz? Genişletmek için tıklayın... ALışmamışız çok su tüketmeye Neden iş ilanlarında sürekli 3-5 yıllık deneyimli eleman aranırki ,neden yeni mezunlara hak tanınmaz ??
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Şbt 2014 #267 15 yaşında 4 yıllık üniversite mezunu arayan ilan görmüştüm bir keresinde, sorgulamıyorum artık işverenleri Neden mavi bu kadar huzur verir?
15 yaşında 4 yıllık üniversite mezunu arayan ilan görmüştüm bir keresinde, sorgulamıyorum artık işverenleri Neden mavi bu kadar huzur verir?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Şbt 2014 #268 Özgürlüğü,sadeliği,dinginliği simgelediği için Neden merfivenleri cıkarken sayma hissi uyanır?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Mrt 2014 #269 Hiç bilmiyorum ki.. Neden seçtiğimiz kelimeler bu kadar önemli?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 16 Mrt 2014 #270 Düşüncelerimizi kelimelerle ifade ettiğimiz için olabilir . Neden özleriz ?