r0se Forum Onuru Özel üye 17 Mrt 2014 #281 Açıkçası bilmıyorum ve sinir oluyorum. Neden insanları baş ağrısı diye adlandırma gereği duyarsın ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 17 Mrt 2014 #282 Baş ağrısı diye nitelendirdiğim insan olmadı ( : Neden bazen kafamızı gereksiz sorularla doldururuz ?
Baş ağrısı diye nitelendirdiğim insan olmadı ( : Neden bazen kafamızı gereksiz sorularla doldururuz ?
r0se Forum Onuru Özel üye 17 Mrt 2014 #284 Sorulara cvp vermelisin rüyam_gs canım. Ben aldatmıyorm ama cvplıyım Yetersiz hissettikleri için (kendileri için) Karaktersizliği benimsedikleri için vs Neden arkadan iş cevrilir ki?
Sorulara cvp vermelisin rüyam_gs canım. Ben aldatmıyorm ama cvplıyım Yetersiz hissettikleri için (kendileri için) Karaktersizliği benimsedikleri için vs Neden arkadan iş cevrilir ki?
dderya kOkOşŞ V.I.P 24 Mrt 2014 #285 vicdanlar düşünülmediği için. neden kendimizi bazen çok kötü bi insanmışız gibi hissederiz durup dururkren?
vicdanlar düşünülmediği için. neden kendimizi bazen çok kötü bi insanmışız gibi hissederiz durup dururkren?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 24 Mrt 2014 #286 "Durup dururken" diyebiliyorsan zaten aslında öyle düşünmüyorsundur.. Neden kimimiz geçmişi, kimimiz geleceği kurcalar dururuz anın tadını çıkartmak varken?
"Durup dururken" diyebiliyorsan zaten aslında öyle düşünmüyorsundur.. Neden kimimiz geçmişi, kimimiz geleceği kurcalar dururuz anın tadını çıkartmak varken?
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 24 Mrt 2014 #287 çünkü geçmişte hatalarımızın neler olduğunu gelceğimizde bu hataları gerçekleştirmemek için olabilir mi ? neden bazıları aynanın karşısına geçip kendi fotoğraflarını çeker?
çünkü geçmişte hatalarımızın neler olduğunu gelceğimizde bu hataları gerçekleştirmemek için olabilir mi ? neden bazıları aynanın karşısına geçip kendi fotoğraflarını çeker?
dderya kOkOşŞ V.I.P 19 Hzr 2014 #288 yalnizliktandir belki, fotografini cekecek kimsesi yoktur neden TV izleyince beynimiz yorulur?
buhurdan Özel Üye Özel üye 27 Hzr 2014 #290 çektiğin şeylere bağlı neden sevinir insan zafer kazandığından?