_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Mrt 2014 #272 Kendimizden sıkıldığımız için olabilir, ya da iç sesimizin söyledikleri hoşumuza gitmediği için dinlemek istemediğimizden.. Neden empati yapmak zor, neden benciliz?
Kendimizden sıkıldığımız için olabilir, ya da iç sesimizin söyledikleri hoşumuza gitmediği için dinlemek istemediğimizden.. Neden empati yapmak zor, neden benciliz?
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Mrt 2014 #273 Kendi adıma değilim. Ama genel olarak yapmak istemeyiz. Çnkü sadece kendimizin haklı ve daima öyle oldugunu sanarız Yanlıs ama doğamız.. Neden çabuk kırılırız?
Kendi adıma değilim. Ama genel olarak yapmak istemeyiz. Çnkü sadece kendimizin haklı ve daima öyle oldugunu sanarız Yanlıs ama doğamız.. Neden çabuk kırılırız?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Mrt 2014 #274 Kendimizi önemsiyoruz ve karşımızdakinin bize gereken değeri vermediğini gördüğümüzde kırılıyoruz.. Neden kırıyoruz?
Kendimizi önemsiyoruz ve karşımızdakinin bize gereken değeri vermediğini gördüğümüzde kırılıyoruz.. Neden kırıyoruz?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Mrt 2014 #276 Bi yanlışlık var bu işte Neden bu kadar sinirlenmeye hazırsın?
Düş Özel Üye Özel üye 16 Mrt 2014 #277 Gereksiz davranışlar sergilediğinizden. Neden kendi doğrularınla yaşamıyorsun ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Mrt 2014 #278 Kim demiş onu ? Neden düzenli izlediğin bir dizi yok ?
Düş Özel Üye Özel üye 16 Mrt 2014 #279 Düzenli izlediğim 39485 tane dizim var, gerçi dizimag kapatıldıktan sonra isimlerini unuttuklarım oldu. Neden insanların seni sevmesi için bu kadar uğraş veriyorsun ?
Düzenli izlediğim 39485 tane dizim var, gerçi dizimag kapatıldıktan sonra isimlerini unuttuklarım oldu. Neden insanların seni sevmesi için bu kadar uğraş veriyorsun ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Mrt 2014 #280 Uğraş vermiyorum; isteyen sever, isteyen sevmez. Sevmemeleri için özellikle çabalamıyorum diyelim. Neden hastalıklar hep en yoğun çalışmamız gereken günleri bulur?
Uğraş vermiyorum; isteyen sever, isteyen sevmez. Sevmemeleri için özellikle çabalamıyorum diyelim. Neden hastalıklar hep en yoğun çalışmamız gereken günleri bulur?