YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2014 #301 Gökyüzünün rengini aldığından... Neden diziler bu kadar kalitesiz ülkemizdeki ?
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 1 Ags 2014 #302 yapımcılar dizi seyircisini küçümsediği için. Neden reklamları bu kadar uzun yapıyolar ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2014 #303 Evet ya kapitalizm kör etmiş milleti o yüzden Neden bu kadar nemli ki hava bu gün
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2014 #306 Dünyanın düzeni böyle fıtrat fıtrat Neden bu taşlar yerine oturmuyor bir türlü?
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 1 Ags 2014 #307 terbiye etmek gerekir bazen israil gazzeye neden bombalar fırlatıp duruyor ???
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2014 #308 Kaşıntısı tutuyo arada ama kaşıyan yok maalesef. Neden Karadeniz şarkılarının bazıları bu kadar güzel yaa ? Off özledim memleketimi...
Kaşıntısı tutuyo arada ama kaşıyan yok maalesef. Neden Karadeniz şarkılarının bazıları bu kadar güzel yaa ? Off özledim memleketimi...
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 1 Ags 2014 #309 Bazıları değil hepsi çok güzel bende seviyorum karadeniz şarkılarını karadenizin en çok neyini seviliyor ???
Bazıları değil hepsi çok güzel bende seviyorum karadeniz şarkılarını karadenizin en çok neyini seviliyor ???
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2014 #310 Havası, denizi, dağı, taşı kurdu, kuşu her şeyi Neden yollar yürümekle aşınmıyor ki ?