HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 20 Şbt 2013 #4,691 Sen yırtık ayakkabımla sevdin ya beni ! Altından gümüşten de olsan, yine severim seni
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 20 Şbt 2013 #4,693 Hani bir şarkı mırıldanırsın ama kimse sana eşlik etsin istemezsin ya! İşte sen benim için öyle bir şeysin.
Hani bir şarkı mırıldanırsın ama kimse sana eşlik etsin istemezsin ya! İşte sen benim için öyle bir şeysin.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 20 Şbt 2013 #4,694 Bazı kimseler vardır ki ; bir cümlede isimleri geçtiğinde özne olduklarını bulmak için kim sorusunu değil ne sorusunu sorarım, o kadar ki değersizdirler....
Bazı kimseler vardır ki ; bir cümlede isimleri geçtiğinde özne olduklarını bulmak için kim sorusunu değil ne sorusunu sorarım, o kadar ki değersizdirler....
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 20 Şbt 2013 #4,695 Siz annenize sorarsınız ya : Anne akşama ne yiyeceğiz ? diye. Bazıları da şunu sorar ; Anne akşam yemek yiyecek miyiz?
Siz annenize sorarsınız ya : Anne akşama ne yiyeceğiz ? diye. Bazıları da şunu sorar ; Anne akşam yemek yiyecek miyiz?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 20 Şbt 2013 #4,696 Hayat nasıl gidiyor die soranlara seni gösteriyorum arkadan; İşte diyorum .İşte böyle gidiyor....
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,697 Her zaman doğru bildiğin her şeyi yapmalısın Sonuçların mı ? Canı Cehenneme !
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,698 Aliy'le kurduğun hayalleri Veliy'le yaşayıp Hasan'la çoşarsan, Kamil'le evlenirsin güzelim ) ne güldüm yaa )
Aliy'le kurduğun hayalleri Veliy'le yaşayıp Hasan'la çoşarsan, Kamil'le evlenirsin güzelim ) ne güldüm yaa )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,699 Hayat bedelini ödemediğin, hiç bir şeyi vermeyecek kadar cimridir aslında..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2013 #4,700 Canı Canan'a Teslim Etmeyeceksen.. "Aşığım " Demiceksin Kimseye..