P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2013 #4,821 Yine aşka bağlanmak üzre dilimi çözün! Heveslerimden tutun kaldırın beni, nasıl olsa düşünce/sizim Düşümce siz. Ah efendim bir bilseniz, içimde ne çok değer/sizsiniz!
Yine aşka bağlanmak üzre dilimi çözün! Heveslerimden tutun kaldırın beni, nasıl olsa düşünce/sizim Düşümce siz. Ah efendim bir bilseniz, içimde ne çok değer/sizsiniz!
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2013 #4,822 ' Ancak güzele baktığında güzelleşti göz... Yusuf en çok Züleyha onun gözbebeklerine mühürlüyken güzeldi... '
' Ancak güzele baktığında güzelleşti göz... Yusuf en çok Züleyha onun gözbebeklerine mühürlüyken güzeldi... '
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2013 #4,823 Bir elimde nar, öte avuçta sözlerin... Dile yanmak aşka körük, tut günahımı çıkar cehenneminden
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2013 #4,825 Üç güne kadarmış hasret efsam üç gün kadar... az biraz bekle... eşikte cana sulanan melek değil mi kıyamet dediğin? Hadi! Ayart Azraili seni özledim!
Üç güne kadarmış hasret efsam üç gün kadar... az biraz bekle... eşikte cana sulanan melek değil mi kıyamet dediğin? Hadi! Ayart Azraili seni özledim!
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2013 #4,826 Bunu bana yapma henna, üşüştü leş kargaları yüreğime. Ört üstünü gözlerimin, fena kısıldım kirpiğinin gölgesine . Yum beni bağrının orta yerine! Saçlarımı tara sinene , ellerinin güzergahında firakımı helal say. Aşkın çarmıhında havariliğim, saatleri geri al !
Bunu bana yapma henna, üşüştü leş kargaları yüreğime. Ört üstünü gözlerimin, fena kısıldım kirpiğinin gölgesine . Yum beni bağrının orta yerine! Saçlarımı tara sinene , ellerinin güzergahında firakımı helal say. Aşkın çarmıhında havariliğim, saatleri geri al !
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2013 #4,827 Öyleyse Benimle oynar mısın yarım ağız hayat? Hadi saklambaç henna, melek de sıra. Evvelim, ezelim, nazenim aşk! Demedin mi sana henna, arkana bakma!
Öyleyse Benimle oynar mısın yarım ağız hayat? Hadi saklambaç henna, melek de sıra. Evvelim, ezelim, nazenim aşk! Demedin mi sana henna, arkana bakma!
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2013 #4,829 Altı üstü mor bir bakıştı, çürük yaprak yeşili. En fazlası canımı alırdı, en azından aklımı!
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2013 #4,830 Hadi bana ellerini ver, hadi seni saçlarımdan geç. En yeşili tuttum ölümlerden, sahi Nil karası gözlerin kaç boğumluk?
Hadi bana ellerini ver, hadi seni saçlarımdan geç. En yeşili tuttum ölümlerden, sahi Nil karası gözlerin kaç boğumluk?