jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #131 Ben olmadığı gösterdim.Detsana abine hiç değilse bir hediye gönder ben istemem yeterince var benim.
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #135 Haydi kırdıysam Sizi özür dilerim.İkinizide çok seviyorum.Kendinize iyi bakın
d€T_sanA Üye 27 Mrt 2009 #137 dostun dosta nazı geçer.. ne demek jeriko.. sağlıcakla kal.. duada bizide unutma hayırlı cumalar tekrardan
dostun dosta nazı geçer.. ne demek jeriko.. sağlıcakla kal.. duada bizide unutma hayırlı cumalar tekrardan
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #138 d€T_sanA dediki: dostun dosta nazı geçer.. ne demek jeriko.. sağlıcakla kal.. duada bizide unutma hayırlı cumalar tekrardan Genişletmek için tıklayın... Sağolun bimukabele.Sizede Hayırlı Cumalar.
d€T_sanA dediki: dostun dosta nazı geçer.. ne demek jeriko.. sağlıcakla kal.. duada bizide unutma hayırlı cumalar tekrardan Genişletmek için tıklayın... Sağolun bimukabele.Sizede Hayırlı Cumalar.
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #140 vah vay dedemide tek bıraktık umarım kaybolmaz anons gelirse ben dedemi alırım hemen