LoSt_LoVe Forum Onuru 26 Mrt 2009 #11 jeriko dediki: Nihayet ağzından laf alabildik.Tabi bizde iki kişiyle hazırız.Ama Seninkiler oyun oynamaktan darbeye zaman ayırırsa Genişletmek için tıklayın... onlar oyun oynuyolar evet ama çaktırmamak için.Yoksa tek bir lafım yeter
jeriko dediki: Nihayet ağzından laf alabildik.Tabi bizde iki kişiyle hazırız.Ama Seninkiler oyun oynamaktan darbeye zaman ayırırsa Genişletmek için tıklayın... onlar oyun oynuyolar evet ama çaktırmamak için.Yoksa tek bir lafım yeter
d€T_sanA Üye 26 Mrt 2009 #13 eyvallah arkadaşlar bende hızlımı adapte oldum ne kızlara inci boncuk beylere öö ne olabilir bibakim ne çıkacak şanslarına evt buldum..merdane yoksa bunumu kızlara verseydim acaba
eyvallah arkadaşlar bende hızlımı adapte oldum ne kızlara inci boncuk beylere öö ne olabilir bibakim ne çıkacak şanslarına evt buldum..merdane yoksa bunumu kızlara verseydim acaba
Gizemli Cadi Forum Gururu 26 Mrt 2009 #14 oooo daha geldiğin gibi herkese boncuk dağıtmaya başladın bakıyorum yook öyle yağma onların ablaları var başlarında
oooo daha geldiğin gibi herkese boncuk dağıtmaya başladın bakıyorum yook öyle yağma onların ablaları var başlarında
d€T_sanA Üye 26 Mrt 2009 #15 ege dediki: oooo daha geldiğin gibi herkese boncuk dağıtmaya başladın bakıyorum yook öyle yağma onların ablaları var başlarında Genişletmek için tıklayın... tekerleme icabı öyle denk geldi hediyeler.. -komşu komşu hu hu.. da hatırlayın bakalım..gelenler ne getiriyodu... elbetteki inci boncuk.. kime kime sana bana...daha kime..karakediye
ege dediki: oooo daha geldiğin gibi herkese boncuk dağıtmaya başladın bakıyorum yook öyle yağma onların ablaları var başlarında Genişletmek için tıklayın... tekerleme icabı öyle denk geldi hediyeler.. -komşu komşu hu hu.. da hatırlayın bakalım..gelenler ne getiriyodu... elbetteki inci boncuk.. kime kime sana bana...daha kime..karakediye
Gizemli Cadi Forum Gururu 26 Mrt 2009 #19 kara kedi derken.......aramıza kara kedi girdi deyimiyle alakası yoktur umarım.....sen en iyisi ablana bi merdane seç en cüssesilinden;P
kara kedi derken.......aramıza kara kedi girdi deyimiyle alakası yoktur umarım.....sen en iyisi ablana bi merdane seç en cüssesilinden;P
jeriko Özel Üye Özel üye 26 Mrt 2009 #20 sorumsuz dediki: abi bunlar yeniyo mu yeniyosa yeyim Genişletmek için tıklayın... Kime diyon sen yahu abi diye
sorumsuz dediki: abi bunlar yeniyo mu yeniyosa yeyim Genişletmek için tıklayın... Kime diyon sen yahu abi diye