zuzuu Uzman 26 Mrt 2009 #31 hoşgeldinizzz amaa sorumsuz ben bile okuyunca anladım sen nasıl anlamadın kızzz(bak simdi bu lafımada kızar beni tehdit ederühüüütehditlere mahkum bi insanım)
hoşgeldinizzz amaa sorumsuz ben bile okuyunca anladım sen nasıl anlamadın kızzz(bak simdi bu lafımada kızar beni tehdit ederühüüütehditlere mahkum bi insanım)
zuzuu Uzman 26 Mrt 2009 #32 sakın bişey yapıyım deme sorumsuz haaaa jeriko abi yardım et bana yha sorumsuz beni tehdit ediyo
zuzuu Uzman 26 Mrt 2009 #34 tamam ama beni koru yoksa ben biterim yha pis pis gülüyo banasen bittin diyo
YeNi_ÇeRi Uzman 27 Mrt 2009 #35 Hoşgeldin Arkadaşım.. Ayrıca Sorumsuz Cidden öL...Kopardın Beni Sabah Sabah..
d€T_sanA Üye 27 Mrt 2009 #36 Allah iyiliğini versin emi sevgili sorumsuz,bu avatar ve bu imzayı hangi bey kullanır sence
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #37 YeNi_ÇeRi dediki: Hoşgeldin Arkadaşım.. Ayrıca Sorumsuz Cidden öL...Kopardın Beni Sabah Sabah.. Genişletmek için tıklayın... sen öl löl insan naparsın sana çekmisim ha bu arada çok özür dilerim det sana yanlış anlasılmadan sonra abi aşkolsun düzgünce sölesene kız oldugunu küstüm sana
YeNi_ÇeRi dediki: Hoşgeldin Arkadaşım.. Ayrıca Sorumsuz Cidden öL...Kopardın Beni Sabah Sabah.. Genişletmek için tıklayın... sen öl löl insan naparsın sana çekmisim ha bu arada çok özür dilerim det sana yanlış anlasılmadan sonra abi aşkolsun düzgünce sölesene kız oldugunu küstüm sana
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #40 bak bu olabilir abla ya abla bu yaşlıların yanında kala kala benide kendilerine benzettiler kusura bakma
bak bu olabilir abla ya abla bu yaşlıların yanında kala kala benide kendilerine benzettiler kusura bakma