jeriko Özel Üye Özel üye 26 Mrt 2009 #22 sorumsuz dediki: detsan abiye dedim yahu sende hemen üstüne alınıyon abiiiiiii Genişletmek için tıklayın... İşte bende ondan korkuyorum ya.
sorumsuz dediki: detsan abiye dedim yahu sende hemen üstüne alınıyon abiiiiiii Genişletmek için tıklayın... İşte bende ondan korkuyorum ya.
sorumsuz Forum Onuru 26 Mrt 2009 #25 anommm niye kızıyokine ayrıca bana deseler kızarım çünkü ben abi degil ablayım valla bana abla deseler hiç kızmam çok sevindirik olurum valla
anommm niye kızıyokine ayrıca bana deseler kızarım çünkü ben abi degil ablayım valla bana abla deseler hiç kızmam çok sevindirik olurum valla
jeriko Özel Üye Özel üye 26 Mrt 2009 #26 Yahu anlasana onun kızma sebebide seninkiyle aynı.Alla alla cık cık cık
sorumsuz Forum Onuru 26 Mrt 2009 #27 ama ama abi ben niye kızım yahu abla diyince dedigim gib sevindirik oluyom valla anommm ozman ben abi aman detsana demeyim ozman çok tırstrım
ama ama abi ben niye kızım yahu abla diyince dedigim gib sevindirik oluyom valla anommm ozman ben abi aman detsana demeyim ozman çok tırstrım
jeriko Özel Üye Özel üye 26 Mrt 2009 #28 Allam inanmıyorum sana Smyy hani dünkü deve varya ben onu hendekten atlatmaya gidiyorum o daha kolay. Bütün bu anlattıklarımdan Detsannın bayan olduğu anlaşılmıyor mu?Yani onada abla desen tabiki kızmaz.
Allam inanmıyorum sana Smyy hani dünkü deve varya ben onu hendekten atlatmaya gidiyorum o daha kolay. Bütün bu anlattıklarımdan Detsannın bayan olduğu anlaşılmıyor mu?Yani onada abla desen tabiki kızmaz.
jeriko Özel Üye Özel üye 26 Mrt 2009 #30 Yok yok merdaneler bizde daha güvende olur.Kızların eline geçerse silaha dönüşebilir.Bu konuda bir çok karikatür gördüm.
Yok yok merdaneler bizde daha güvende olur.Kızların eline geçerse silaha dönüşebilir.Bu konuda bir çok karikatür gördüm.