Kadınlar erkekleri nasıl giydirilmeli?

zeynocum hoşluklar ayrı,ama bazılarıda rahatına düşkün çorabını bile bulamaz,giyemez:Dabimden biliyorum:D

Evli bi erkekle bekar bi erkeği kıyaslama derim. Benim abimde öyle evde nede olsa kızkardeşi yapıyor diye, ee birazda nazlılık var ilk çocuk olması itibariyle öyle davranıyor.

Ama evli bi erkek, giyiminde eşinin dokunuşlarını ister.. Bu yapamayacağından değil.
Aynı şekilde biz bayanlarda sormaz mıyız nasıl olmuş güzel durmuş mu, rengi nasıl. Bu soruları bizde yöneltiriz eşimizin beğenisini öğrenmek için:)

erkekler neden kadınların giydirmesini ister ..

cevabı çok açık ve nettir . ÇÜNKÜ KADINLAR VIDI VIDI ETMESİN DİYE .
ne zaman bi yere gitsen elbise sendromuna giren evim bayan fertleri beni sinirden çatlatıyor onu giyme geçen düğün onu giymiştin
bunu giyme rengi olmadı

bende arıyorum eşyalarımı hazırlayın diye birdaha o kadar sıkıntıyı çekemem hesabı
aslında hiçbir erkek bir arkadaşına ya sen geçende bunu giymiştin demez hatta kıyafetleri aklında bile kalmaz.. varsa yanlışım forum beyleri düzeltsin
ama bu kadınlar yokmu gereksiz herşeyi hafızalarına doldurmaya bayılır
saçma dizilerin konularından
fadimenin evinin rengine
muhtarın oğlunun son sevgilisinden
1 milyoncudaki naylon leğene .
ama gel görki evin eksiklerini telefonda söyleyemezken geçen yıl ne giymiştim de şakkadanak söyler
ve dahası kardeşin geçen bayramda bunu giymişti biraz dikkat etsene giyimine kuşamına diye birbirlerine hava atarlar

biz erkekler bu konuda maduruzda maduruz

fSYAf.webp

( not kadınların zekası ile dalga geçme maksadım yoktur sadece fuzuli şeylerle ilgilendiklerinin bahsini ediyorum )

Abi naptın sen yaa :D Ben sizi korudum sen fena laf dokundurdun :D
Evet belki o tarz takıntıları olan vardır ama ben umursamam, umursamayanda vardır.
Sadece takıntılı insanlar onu giyme bunu giy, şunu giyme diye uğraşır durur.
İsterse gittiğim yerde biri benle aynı kıyafeti girsin hiç umursamam niye kendimi sıkıntıya sokayım:)
Giyim sonuçta örtünmek içindir. Abartmaya gerek yok bence.
Hepimizin sonu iki parça beyaz kumaş değilmi. O zamanda sesimiz çıksın, benimki aynı olmasın siyah dikin benim kefeni :D

demii zeynocum,ahh abi aşk olsun :Dişin gırdırı zeynocum tabikide hoşluklar yaşamak adına böyle şeyler yapılabilir:))

yok güzel kardeşlerim ben konuyu ortaya attım yani forum veya kızları ile alakalı değildi sakın üzerinize almayın ben sadece maduriyetimi dile getirdim bu takıntılılardan ailemde bolca var :) birde marka olayı çıktıki sormayın markası yoksa eve sokmayacaklar :) madurumda madurum :)

Ceburun derdi büyük burada anlatılan hosluğun dışına çıkmış anlattığı kadarıyla giyinme konusunda yönetiliyor. Tamam eşin giyinmesinde önerilerde bulunmak güzeldir ama abartıya kaçtımı boğar karşıdakini. (bkz cebur) :)
Bu arada Bayanların beyleri gidirmesinin tam tersi durumda olabilir. Bayanında bu ilgiler hosuna gider tabi olay buradada abartılmadıgı sürece:)

ah çağla bilmiyorsunki neler çekiyorum . hazırlayın deyince 3-4 çeşit hazırlıyor birini giyiyorum o olmadı diğeri yok oda değil .
o pantola bu gömlek .bu gömleğe şu pantol . kazağı çıkar ceketi giy .vıdı vıdı vıdı ( o ara nediyor duymuyorum o yüzden vıdı vıdı )
sonra başlıyor acaba şunudamı ütülesem . işte o ara benim dişli sıyırıyor kopuyorum . düğünleri dernekleri nefret ettim nolur evlenmeyin evlenirsenizde beni çağırmayın .
madurumda madurum :)

ablalarım evlendi sevinmiştim . ehü ehü .ne demişler ana gibi yar olmaz diye

Geri