arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Ock 2012 #31 sitem dediki: kırk yılda bir ciddiyetim tuttu kıss idaree et Genişletmek için tıklayın... iyi demişsinde zeynoyla,çağla beni fazla ciddiye almışlar
sitem dediki: kırk yılda bir ciddiyetim tuttu kıss idaree et Genişletmek için tıklayın... iyi demişsinde zeynoyla,çağla beni fazla ciddiye almışlar
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Ock 2012 #32 arz-ı hal dediki: iyi demişsinde zeynoyla,çağla beni fazla ciddiye almışlar Genişletmek için tıklayın... Hayır ciddiye almadım ceburun söylediğini yineledim sadece
arz-ı hal dediki: iyi demişsinde zeynoyla,çağla beni fazla ciddiye almışlar Genişletmek için tıklayın... Hayır ciddiye almadım ceburun söylediğini yineledim sadece
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Ock 2012 #34 konuyu okumadım yorumları da ..başlığı okumam yetti.. Bu konuda tek söyleyebileceğim kimse benim kıyafetlerime karışamaz uzak dursun (yıkama ve ütüleme dışında .. ) biz daha güzel anlaşırız o zaman ..
konuyu okumadım yorumları da ..başlığı okumam yetti.. Bu konuda tek söyleyebileceğim kimse benim kıyafetlerime karışamaz uzak dursun (yıkama ve ütüleme dışında .. ) biz daha güzel anlaşırız o zaman ..