arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ock 2012 #23 abicim yok yok bu sefer ben senden yanayım)yeter kızlar çok yüklenmeyein abime
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Ock 2012 #24 arz-ı hal dediki: abicim yok yok bu sefer ben senden yanayım)yeter kızlar çok yüklenmeyein abime Genişletmek için tıklayın... Biz abime yüklenmiyoruz ki, abim haklı tabiki. Giyime fazla zaman harcamak sıkıcı bi durum. Kararsızlıklar erkeği herzaman sıkar. Giyinme süresi ne kadar uzarsa evden çıkmakda o kadar uzar ve can sıkıcı olur
arz-ı hal dediki: abicim yok yok bu sefer ben senden yanayım)yeter kızlar çok yüklenmeyein abime Genişletmek için tıklayın... Biz abime yüklenmiyoruz ki, abim haklı tabiki. Giyime fazla zaman harcamak sıkıcı bi durum. Kararsızlıklar erkeği herzaman sıkar. Giyinme süresi ne kadar uzarsa evden çıkmakda o kadar uzar ve can sıkıcı olur
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Ock 2012 #26 arz-ı hal dediki: abicim yok yok bu sefer ben senden yanayım)yeter kızlar çok yüklenmeyein abime Genişletmek için tıklayın... Yüklenme yok arzıhal ceburun söylediğini kabul ettik biz kendisi madur oldugunu zaten yazıyor. ne yapsın madurmuş işte.
arz-ı hal dediki: abicim yok yok bu sefer ben senden yanayım)yeter kızlar çok yüklenmeyein abime Genişletmek için tıklayın... Yüklenme yok arzıhal ceburun söylediğini kabul ettik biz kendisi madur oldugunu zaten yazıyor. ne yapsın madurmuş işte.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Ock 2012 #27 bir sürü boş tavsiye bana göre.. adam gibi adam olsunda ne giyerse giysin...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Ock 2012 #28 sitem dediki: bir sürü boş tavsiye bana göre.. adam gibi adam olsunda ne giyerse giysin... Genişletmek için tıklayın... Nokta bu sefer sende Kuzucugum
sitem dediki: bir sürü boş tavsiye bana göre.. adam gibi adam olsunda ne giyerse giysin... Genişletmek için tıklayın... Nokta bu sefer sende Kuzucugum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Ock 2012 #29 caglayagmur dediki: Yüklenme yok arzıhal ceburun söylediğini kabul ettik biz kendisi madur oldugunu zaten yazıyor. ne yapsın madurmuş işte. Genişletmek için tıklayın... bende konuya espiri katayım demiştim
caglayagmur dediki: Yüklenme yok arzıhal ceburun söylediğini kabul ettik biz kendisi madur oldugunu zaten yazıyor. ne yapsın madurmuş işte. Genişletmek için tıklayın... bende konuya espiri katayım demiştim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Ock 2012 #30 kırk yılda bir ciddiyetim tuttu kıss idaree et