Bu aralar hiçbir şey yolunda gitmiyor katibin aşkı ? üzülüyorum çok hemde... Ailem beni hayatta en çok yıpratan şeyler arasında 1.sırada, elbette onlarsız olmaz ama onlarlada olmuyor ben katibin aşkı çok yoruldum yordular... Az önce sohbetini çok sevdiğim benim için değerli bir ablanın yanına gittim onunla sohbet ederken sözümü kesti omzuma dokunup Esra çok değişmişsin ve seni tebrik ediyorum bir insan nasıl mücadele eder nasıl bu kadar azmeder işte bunu sende gördüm dedi, seni kıskanıyorum umarım hayatta her şey istediğin gibi olur ve sen kazanırsın dedi, o an nasıl mutlu oldum anlatamam bende o cümleleri sarfederken meğer insanların gözü benim üzerimdeymiş, başarmamı ne kadar da istemişler diye düşündüm ve kendimi çok değerli hissettim.... Yakın bir zamandada ortaokul öğretmenimle konuştum seni tanıyorsam yeni bir hedefin vardır dedi ve yanılmadı, haklıydı ben büyürken bunları hiç düşünmemiştim ama onlar benim büyümemi izlemişler, biliyor musun katibin aşkı benim öğretmenlerim bana yolumu aydınlattılar bense o aydınlattıkları yolda yürümeyi tercih ettim ve iyiki yürüdüm? hayatıma giren her insandan bir şeyler öğrendim, şuan bana engel olan şey nedir biliyor musun? Ben söyliyim insanları kendim gibi sanıyorum ben kötü biri olmadığımı düşünüyorum ama hakkımda o kadar önyargılı olan varki ve bunu bana en çok bir zamanlar sürekli aklımda olan ve sürekli konuştuğum insan yapıyo elbette bu da canımı yakıyor, istiyorum ::: ben bu dünyaya mutluluk tohumları ekmek, kendimi sürekli geliştirmek, çevremdeki insanları mutlu görmek, sevgi, ilgi, merhamet, ve kötü düşüncelerden kurtulmuş olan insanları tanımak İSTİYORUM ben bunu aştım işte @İreeem42 den tam hatırlıyor olamam belki ama kalbi şüpheyle yoğrulan bir insan ne kadar sevebilir ki?