Hani bazen diyorum yaa ben bu şekilde çok yaşamam diye doğru söylemişim kendime nereye kadar iyi olabilirim, sınırsız bir iyilik var mıdır onu sorguladım bugün.. Ben sana dostum dedim be hiç mi için sızlamıyor beni üzünce? Diyorsun ki ben seni düşünüyorum, seni en iyi ben anlıyorum hadi oradan beni anlayan kişi ancak benim gibi olmalı, senin mutlu bir ailen var, sana yaşamayı dar eden özgürlüğünü ailenden insanlar yok hayatında sonrada geçmiş karşıma Esra herkesin üzüntüsü kendine ama ben seni anlıyorum.. Belki de o yüzden üzüyorsundur beni demi bi ben eksiktim bende katılayım kervana mı dedin. Sanırım benim hiç dostum olmayacak, kime arkadaş dediysem ya beni kullandı yada ilk fırsatta sattı, ilktin sen... Sende vur kardeşim canıma tak edince yapıcam ben onu sonra pişman olucaksın ama neye yarar ben çoktan gitmiş olurum.. Sana defalarca söyledim, hayatıma tutunmak için çok çabaladım çok yoruldum knka dedim sen ne yaptın ilkinde ben ağlarken basbaya basbaya telefonda biriyle konuşup güldün yazıklar olsun be ve helal olsun, peki ikincide ne yaptın onu da söyliyim mi boşver Yaaa içim acıyor da sadece gülüşlerime sığınıyorum, seninle ikimiz bir olamadık yeminle çok çabaladım ama olmadı senin menfaat duygun ikimizi bitirdi.. Ben senin yerinde olsam ne mi yapardım bak çok ciddiyim şunu söylerken,,, dostum diye adlandırdığım kişi var yaa benden bişey istesin al ya canımı al bi ömürlük kişiye beraber yaşlanalım dediğim bu kişiye şunda mı yapmıycam ben derdim, neyse
DÜŞÜNEBİLDİĞİ KADARDIR İNSAN VE ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR YAPTIKLARI
Der OkYaNuS