r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #21 "Amacım yıkılmak zaten benim. Küçük yumruklara hacet yok, ben kendimi mahvederim."
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #23 "Acılar insanı büyütseydi, şu anda benim bu eve sığmamam lazımdı." Jack Kerouac
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #24 Ben her gece seni düşünüyorum; İsrafil sur'u üflüyor, kıyamet içimde kopuyor. Mesut Cihan Demirel.
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #25 Korku filmlerinden etkilenmemin tek sebebi, korkunç şeyler de yapıyor olsanız, filmin başında önce masumsunuzdur ve eğer katilseniz, önce sizin canınız yanmıştır.
Korku filmlerinden etkilenmemin tek sebebi, korkunç şeyler de yapıyor olsanız, filmin başında önce masumsunuzdur ve eğer katilseniz, önce sizin canınız yanmıştır.
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #26 Her şey çok güzel olacak demiştin. Önünde uzun bir yol var demiştin. Bırak yol almayı, sağ ayağımın sol ayağıma güveni kalmadı
Her şey çok güzel olacak demiştin. Önünde uzun bir yol var demiştin. Bırak yol almayı, sağ ayağımın sol ayağıma güveni kalmadı
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #27 Ben hep kara kış halindeyim, sendeki bahara vurulmuşluğum bundan... Özgür Gümüşsoy
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #28 Eğer dünyada cehennem diye bir şey varsa ve tarifi isteniliyorsa; okumayı yeni sökmüş bir çocuğun, annesinin mezartaşını heceleyerek okumasıdır.." Tekin Kale
Eğer dünyada cehennem diye bir şey varsa ve tarifi isteniliyorsa; okumayı yeni sökmüş bir çocuğun, annesinin mezartaşını heceleyerek okumasıdır.." Tekin Kale
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #29 Elini kalbimin üstüne koydum ve derin bir nefes aldım. Gülümsedi. Yüzüne baktım. Bak, dedim, elinin bulunduğu bu bölge tarihteki en büyük katliamın olduğu yer.
Elini kalbimin üstüne koydum ve derin bir nefes aldım. Gülümsedi. Yüzüne baktım. Bak, dedim, elinin bulunduğu bu bölge tarihteki en büyük katliamın olduğu yer.