r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #31 "Bağıran bir stadyum dolusu ses duydum içimde. Çok yorgundum. Herkesten çok.."
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #32 Bütün bir geceyi uykusuz geçirmeneSebep olan şeyleri,Bir nefeste anlatmazsın.Önce içine atarsın.Sonra mı?Sonra susarsın.
Bütün bir geceyi uykusuz geçirmeneSebep olan şeyleri,Bir nefeste anlatmazsın.Önce içine atarsın.Sonra mı?Sonra susarsın.
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #33 Çünkü her tarafı gece olan birini, ışıkları kapatarak korkutamazsın.
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #34 Seninle konuşabilecek kadar heybetli değildi belki kelimelerim. Ama senin ruhunu yerinden sallayacak kadar derindi hissettiklerim.
Seninle konuşabilecek kadar heybetli değildi belki kelimelerim. Ama senin ruhunu yerinden sallayacak kadar derindi hissettiklerim.
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #35 Ve bir gün; Hasta olmasına bile dayanamadığınız insanın, İçinizde ölmesi için dua edersiniz...
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #36 Ne zaman insanların arasına çıksam daha az insan olarak geri dönüyorum
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #37 "Düşünmek için aklı başında, derin düşünmek için oldukça deli olmalısın ( :
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #39 Kendimi beyaz kadranlı, Romen rakamlı bir duvar saatindeki saniye çubuğu gibi hissediyorum. Sadece dönüyorum. Zamanın kendisiyim. Geçiyorum.
Kendimi beyaz kadranlı, Romen rakamlı bir duvar saatindeki saniye çubuğu gibi hissediyorum. Sadece dönüyorum. Zamanın kendisiyim. Geçiyorum.
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #40 Asık suratlı olmamalıyım diye düşündüm. Olur olmaz yerlerde gülümsemeliyim. Mutlu olmanın ilk yolu taklidini yapmaktan geçer .
Asık suratlı olmamalıyım diye düşündüm. Olur olmaz yerlerde gülümsemeliyim. Mutlu olmanın ilk yolu taklidini yapmaktan geçer .