r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #41 "Kurtulmaya gelmedik dünyaya. Daha da saplanmak için buradayız. Dibine kadar. Onun için çürüyor bedenlerimiz ölünce."
"Kurtulmaya gelmedik dünyaya. Daha da saplanmak için buradayız. Dibine kadar. Onun için çürüyor bedenlerimiz ölünce."
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #42 Kaybolan yıllardan vazgeçtim. Biri bana insanlara karşı yitirdiğim güveni geri verebilir mi?
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #43 Her şey yaşanıp bittiğinde, el ele tutuşup 'herkese rağmen başardık' demek vardı. Genişletmek için tıklayın...
Her şey yaşanıp bittiğinde, el ele tutuşup 'herkese rağmen başardık' demek vardı. Genişletmek için tıklayın...
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #45 Hiçbir şey karanlık bir odada, siyah bir kedi aramak kadar zor değildir. Hele odada siyah bir kedi yoksa!” Konfüçyüs
Hiçbir şey karanlık bir odada, siyah bir kedi aramak kadar zor değildir. Hele odada siyah bir kedi yoksa!” Konfüçyüs
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #46 Susmayıp benimle konuşmakta duvarlar, Ya yedim kafayı ya da benimle delirdi tüm binalar.
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #47 "Kalbim epey kırılmıştı ama. Arada aklıma gelecek, her geldiğinde de kalbimi ağrıtacak bir kalp kırıklığım daha olmuştu. Yok sayarsam belki de geçerdi.
"Kalbim epey kırılmıştı ama. Arada aklıma gelecek, her geldiğinde de kalbimi ağrıtacak bir kalp kırıklığım daha olmuştu. Yok sayarsam belki de geçerdi.
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #48 Birinde kül olduysan, bir başkasını ısıtamazsın. / Canan Tan
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Tem 2019 #49 Hissizleştik. Çünkü bağırmak isteyip bağıramadık. Sarılmak isteyip sarılamadık. Kırıp dökmek istedik ama sadece baktık. Ve tüm bunlar bizi böylesine hissiz yaptı.
Hissizleştik. Çünkü bağırmak isteyip bağıramadık. Sarılmak isteyip sarılamadık. Kırıp dökmek istedik ama sadece baktık. Ve tüm bunlar bizi böylesine hissiz yaptı.
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Ags 2019 #50 “Bir şarkıyı dinlerken bacaklarını karnına çekip yatakta kıvrılarak yatan birinden af dileme artık. Her şeyin telafisi varsa bile bunun yok.
“Bir şarkıyı dinlerken bacaklarını karnına çekip yatakta kıvrılarak yatan birinden af dileme artık. Her şeyin telafisi varsa bile bunun yok.