YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2013 #3 Vayyy bugün @felsefe_mi 'nin doğum günüymüş Kulakları çınlayacak mı bakalım Düşlediğin yerlerde, düşlediğin insanlarla kocaman bir ömür diliyorum sana Felsefe_mi Nice yaşlara... Son düzenleme: 26 Ock 2014
Vayyy bugün @felsefe_mi 'nin doğum günüymüş Kulakları çınlayacak mı bakalım Düşlediğin yerlerde, düşlediğin insanlarla kocaman bir ömür diliyorum sana Felsefe_mi Nice yaşlara...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Eyl 2013 #4 @felsefe_mi doğum günün kutlu olsun... Sevdiklerinle beraber, sağlık, mutluluk, huzur dolu nice yaşlar diliyorum Her şey gönlünce olsun Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@felsefe_mi doğum günün kutlu olsun... Sevdiklerinle beraber, sağlık, mutluluk, huzur dolu nice yaşlar diliyorum Her şey gönlünce olsun
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 7 Eyl 2013 #5 Doğum günün kutlu olsun,Nice sağlıklı huzurlu yıllara. . .
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Eyl 2013 #8 İyi ki doğdun felsefe_mi Nice güzel, sağlıklı, mutlu yaşlara inşallah..
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 7 Eyl 2013 #9 Doğum günün kutlu olsun... Mutlu ol senelerce... Nice yaşlara...