felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Eyl 2013 #31 yaren* dediki: medeniyet böyle bişi işte içine bir girince bir daha çıkılmıyor Genişletmek için tıklayın... He valla hala ruhum oralarda dolanıyor
yaren* dediki: medeniyet böyle bişi işte içine bir girince bir daha çıkılmıyor Genişletmek için tıklayın... He valla hala ruhum oralarda dolanıyor
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Eyl 2013 #32 felsefe_mi dediki: He valla hala ruhum oralarda dolanıyor Genişletmek için tıklayın... yuvana dön lütfen o bir rüyaydı uyan artık
felsefe_mi dediki: He valla hala ruhum oralarda dolanıyor Genişletmek için tıklayın... yuvana dön lütfen o bir rüyaydı uyan artık
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Eyl 2013 #33 yaren* dediki: yuvana dön lütfen o bir rüyaydı uyan artık Genişletmek için tıklayın... Sonunda gideceğim yer orası
yaren* dediki: yuvana dön lütfen o bir rüyaydı uyan artık Genişletmek için tıklayın... Sonunda gideceğim yer orası
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Eyl 2013 #34 felsefe_mi dediki: Sonunda gideceğim yer orası Genişletmek için tıklayın... umut fakirin ekmeği naparsın
felsefe_mi dediki: Sonunda gideceğim yer orası Genişletmek için tıklayın... umut fakirin ekmeği naparsın
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Eyl 2013 #35 yaren* dediki: umut fakirin ekmeği naparsın Genişletmek için tıklayın... Öyle
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Eyl 2013 #36 felsefe_mi dediki: Öyle Genişletmek için tıklayın... şaka bir yana çok özledim hocam iyiki geldiniz )
felsefe_mi dediki: Öyle Genişletmek için tıklayın... şaka bir yana çok özledim hocam iyiki geldiniz )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Eyl 2013 #37 @felsefe_mi canım geç gördüm burayı. Dogum gününü kutluyorum nice sağlıklı yaşlar diliyorum. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
felsefe_mi ...!... Özel üye 11 Eyl 2013 #38 Çağlayağmur dediki: @felsefe_mi canım geç gördüm burayı. Dogum gününü kutluyorum nice sağlıklı yaşlar diliyorum. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ediyorum abla Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur dediki: @felsefe_mi canım geç gördüm burayı. Dogum gününü kutluyorum nice sağlıklı yaşlar diliyorum. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ediyorum abla
BeReNN Alyam? Özel üye 11 Eyl 2013 #39 Canım doğum günün kutlu olsun her şey gönlünce olsun sevdiklerinle nice senelere