Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Hzr 2012 #11 berenn dediki: @Çağlayağmur bune güzel bir pasta kıskandım vallaha bidahaki doğum günüme isterim Genişletmek için tıklayın... @BeReNN canım sanada yaparız Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
berenn dediki: @Çağlayağmur bune güzel bir pasta kıskandım vallaha bidahaki doğum günüme isterim Genişletmek için tıklayın... @BeReNN canım sanada yaparız
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Hzr 2012 #12 Kendi doğum gününü unutan biri olarak gecikmiş kutlamayı kabul edersin umarım @RUZG4R. Çizgisinden şaşmayan ve tanımış olmayı kazanç saydığım ender insanlardan birisin. İyi ki doğdun. Sevdiklerinin hep yakınlarında olduğu nice nice yıllar diliyorum. Son düzenleme: 26 Ock 2014
Kendi doğum gününü unutan biri olarak gecikmiş kutlamayı kabul edersin umarım @RUZG4R. Çizgisinden şaşmayan ve tanımış olmayı kazanç saydığım ender insanlardan birisin. İyi ki doğdun. Sevdiklerinin hep yakınlarında olduğu nice nice yıllar diliyorum.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 16 Hzr 2012 #13 bende forumda olmadığım için anca öğrenebildim doğum günün olduğunu .. geç oldu kusura bakma iyi ki doğdunn , nice mutlu seneler dilerim ..
bende forumda olmadığım için anca öğrenebildim doğum günün olduğunu .. geç oldu kusura bakma iyi ki doğdunn , nice mutlu seneler dilerim ..