iLk_NuR Üstat 7 Arl 2008 #31 evet yaa çok mutlu oldum artık benimde bi göbeğim var alttakii karnın çok aç ama yemek yokk
MRMİC Uzman 7 Arl 2008 #32 Of ne güzel uyuyayımda hem açlık hissetmem hem uykumu alırım Alttakine yolda yürürken araba baştan aşağı su sıçrattı
Of ne güzel uyuyayımda hem açlık hissetmem hem uykumu alırım Alttakine yolda yürürken araba baştan aşağı su sıçrattı
iLk_NuR Üstat 7 Arl 2008 #33 ohh ne güzel saydırırm arkasından bütünü sinirim gider rahatlarım alltaki kontorn bitmiş:O
arzum Forum Tutkunu 8 Arl 2008 #34 bitsin canım benim param olduktan sonra turkcelll bayisibenim Alttaki kardeşin çok önemli dosyalarını silmiş
bitsin canım benim param olduktan sonra turkcelll bayisibenim Alttaki kardeşin çok önemli dosyalarını silmiş
MRMİC Uzman 9 Arl 2008 #35 Zaten işime yaramıyorlardı artık Alttaki şuan internet lazımken elektrik gitti
e-PaCk Forum Gururu 9 Arl 2008 #36 (ne diosuuuun yemişim pollyannasını öyle şey olmaz) kem küm neyse kitap okurum ben de :? alttaki sigaran bitmiş
(ne diosuuuun yemişim pollyannasını öyle şey olmaz) kem küm neyse kitap okurum ben de :? alttaki sigaran bitmiş
MRMİC Uzman 9 Arl 2008 #37 Büyük eziyet bu saatte 500 metre uzaklıktaki benzin istasyonuna yürürüm hem havada almış olurum Anahtar evde sen dışarda kaldın şimdi
Büyük eziyet bu saatte 500 metre uzaklıktaki benzin istasyonuna yürürüm hem havada almış olurum Anahtar evde sen dışarda kaldın şimdi
e-PaCk Forum Gururu 9 Arl 2008 #38 ohhh bi yerlere gider dağıtırım ne güzel benzin istasyonu da kapalıymış
MRMİC Uzman 9 Arl 2008 #39 Lanet olsun içimdeki bu sigara sevgisine der yıkılmış bi vaziyette eve dönerim Dağıtmaya giderken polis kimlik sordu kimliğin yanında değil karakola misafir oldun
Lanet olsun içimdeki bu sigara sevgisine der yıkılmış bi vaziyette eve dönerim Dağıtmaya giderken polis kimlik sordu kimliğin yanında değil karakola misafir oldun
e-PaCk Forum Gururu 9 Arl 2008 #40 yıkılmak yok pollyannasın sen hep polis olmak istemişimdir der mekanın keyfini çıkarırım. sular kesilmiş 2 hafta yokmuş
yıkılmak yok pollyannasın sen hep polis olmak istemişimdir der mekanın keyfini çıkarırım. sular kesilmiş 2 hafta yokmuş