arzum Forum Tutkunu 9 Arl 2008 #51 sarımsak koyarım geçerrrr sorun değil Geçen gün evine hırsız girmiş bütün değerli eşyalarını çalmış
kelebek -ütopik- V.I.P 9 Arl 2008 #52 Neyseki ben hırsızı görmemişim bana bişey olmasın da gene alırım ne olacak En yakın arkadaşın seni sırtından vurdu
Neyseki ben hırsızı görmemişim bana bişey olmasın da gene alırım ne olacak En yakın arkadaşın seni sırtından vurdu
e-PaCk Forum Gururu 9 Arl 2008 #53 sayesinde dünya kaç bucak gördüm keşke bi daha vursa ocakta sigara yakarken saçların yandı sıfıra vurdurmak zorunda kaldın
sayesinde dünya kaç bucak gördüm keşke bi daha vursa ocakta sigara yakarken saçların yandı sıfıra vurdurmak zorunda kaldın
kelebek -ütopik- V.I.P 9 Arl 2008 #54 Kafatasımın güzelliği ortaya çıktı herkes hayran kaldı canın sıkılıyor ve yanında konuşabileceğin kimse yok
Kafatasımın güzelliği ortaya çıktı herkes hayran kaldı canın sıkılıyor ve yanında konuşabileceğin kimse yok
arzum Forum Tutkunu 10 Arl 2008 #56 Zaten evin dip köşe temizliğe ihtiyacı vardı iyi oldu pc virüs girmiş yapılmıyormuş?
arzum Forum Tutkunu 10 Arl 2008 #59 düşe kalka alıştım artık bu ilk değilki iş yerinden atılmışsın beş paranda yok napıcan