MRMİC Uzman 9 Arl 2008 #41 Bi su manyağı olarak büyük panik yaşarım ve depresyona girerim ama akrabalara giderim ihtiyaç durumunda Darbe olmuş dışarı çıkma yasağı var evdede hiç yiyecek yok
Bi su manyağı olarak büyük panik yaşarım ve depresyona girerim ama akrabalara giderim ihtiyaç durumunda Darbe olmuş dışarı çıkma yasağı var evdede hiç yiyecek yok
e-PaCk Forum Gururu 9 Arl 2008 #42 ne güzel fotosentez yapmayı öğrenirim bu vesileyle düştün sağ kolunu kırdın alçıda..
MRMİC Uzman 9 Arl 2008 #43 Duygu sömürüsü yaparım ne güzel Dışardayken araba su sıçrattı ayaklarından başına kadar sırılsıklam oldun evede çok uzaksın..
Duygu sömürüsü yaparım ne güzel Dışardayken araba su sıçrattı ayaklarından başına kadar sırılsıklam oldun evede çok uzaksın..
arzum Forum Tutkunu 9 Arl 2008 #45 Canı sağolsun benim gibisini bir daha zor bulur hem hatasını anlayıp dönmesi yakındır hıh Erkek arkadaşının ailesiyle hiç anlaşamıyormuşsunuz?
Canı sağolsun benim gibisini bir daha zor bulur hem hatasını anlayıp dönmesi yakındır hıh Erkek arkadaşının ailesiyle hiç anlaşamıyormuşsunuz?
kelebek -ütopik- V.I.P 9 Arl 2008 #46 Zaten benim bir ailem var ikinciye ne gerek var Bugün bayram ve senin ne gelenin var ne gidenin
arzum Forum Tutkunu 9 Arl 2008 #47 Eevet ama ailenin küçüğü ben oldugum için ben ziyaret ediyorum Bayram günü evde tek başına oturuyosun.
Eevet ama ailenin küçüğü ben oldugum için ben ziyaret ediyorum Bayram günü evde tek başına oturuyosun.
kelebek -ütopik- V.I.P 9 Arl 2008 #48 Ne güzel işte tam anlamıyla bir tatil Sabaha kadar üst komşunun çocuklarının sesinden uyuyamadın
arzum Forum Tutkunu 9 Arl 2008 #49 üzgünüm biz en üst katta oturuyoruz Elektiriklerde gitti dogal gaz sobanda yanmıyor soguktan donucaksın
üzgünüm biz en üst katta oturuyoruz Elektiriklerde gitti dogal gaz sobanda yanmıyor soguktan donucaksın
kelebek -ütopik- V.I.P 9 Arl 2008 #50 Sevgilime sarılmak için bahane çıktı Dişin çok kötü ağrıyor ve diş hekimleri bayram dolayısıyla kapalı
Sevgilime sarılmak için bahane çıktı Dişin çok kötü ağrıyor ve diş hekimleri bayram dolayısıyla kapalı