Sanırım Artık Hazırım :D

Sevgili felsefe mi herseyden once ogretmensin ya basimin tacisin..

.ve ne zamn seni gorsem aklima van depremi geliyor...nedeni senin depremle ilgili bi konuya yaptigin yorum sanirim...

Eglenmeyi cevrendekileri neselendirmeyi seviyorsun...sevmiyorsanda emin ol bu ortamda bunu yapiyorsun...daha oncede demisimdir belki...hayattan zevk almasini biliyorsun...

Mesaj ve konularini ozel olarak okuyorum...yazdigin hersey cuk oturan cinsten...sıki takipcinim...

Ayrica facede seni bulamadim...telden baktigimdan olsa gerek bilgisayardan face girdigimde ilk isim gormedn sevdigim arkadasimi gormek olacak...

Sevgili felsefe mi herseyden once ogretmensin ya basimin tacisin..

.ve ne zamn seni gorsem aklima van depremi geliyor...nedeni senin depremle ilgili bi konuya yaptigin yorum sanirim...

Eglenmeyi cevrendekileri neselendirmeyi seviyorsun...sevmiyorsanda emin ol bu ortamda bunu yapiyorsun...daha oncede demisimdir belki...hayattan zevk almasini biliyorsun...

Mesaj ve konularini ozel olarak okuyorum...yazdigin hersey cuk oturan cinsten...sıki takipcinim...

Ayrica facede seni bulamadim...telden baktigimdan olsa gerek bilgisayardan face girdigimde ilk isim gormedn sevdigim arkadasimi gormek olacak...

Çok teşekkür ediyorum güzel yorumların için...
Face.de beni bulmaktan daha kolay hiçbir şey yoktur herhalde :) İlk o çerez grubuna girdiğimde yalan yok sadece 2 kişiye bakmıştım :) birisi sen birisi de zeyno :) En çok merak ettiklerimdi. Sonra zaten çooook uzun bir ara verdim foruma. Sonuç Tekrar buradayım :)

Çok teþekkür ediyorum güzel yorumlarýn için...
Face.de beni bulmaktan daha kolay hiçbir þey yoktur herhalde :) Ýlk o çerez grubuna girdiðimde yalan yok sadece 2 kiþiye bakmýþtým :) birisi sen birisi de zeyno :) En çok merak ettiklerimdi. Sonra zaten çooook uzun bir ara verdim foruma. Sonuç Tekrar buradayým :)

Hmmm...demekki merak uyandiriyorum sevdim bunu...

Valla yalan yok..merak ediyorum seni ama telden bulamadim..pcden bakicam sana...yada sen bni biliyon nasilsa bi ses ver.gorim seni:)

Henüz kendisini tam olarak çözebilmiş değilim ama şimdiye kadar edindiğim izlenimlere göre ..

Kesinlikle zeki ,hazırcevap,esprili,feminist duyguları ağır zekayla birleşince tehlikeli, ben özgür kızım havasını tartışmalarda hissettiriyor :) Kendisiyle tartışmayı seviyorum ..tartışma esnasında acayip bir havaya bürünüp sizli bizli konuşması ile de bilirim kendilerini :D ..güzel insan forumda samimi bir havası var iyi ki tanıdık :)

Henüz kendisini tam olarak çözebilmiş değilim ama şimdiye kadar edindiğim izlenimlere göre ..

Kesinlikle zeki ,hazırcevap,esprili,feminist duyguları ağır zekayla birleşince tehlikeli, ben özgür kızım havasını tartışmalarda hissettiriyor :) Kendisiyle tartışmayı seviyorum ..tartışma esnasında acayip bir havaya bürünüp sizli bizli konuşması ile de bilirim kendilerini :D ..güzel insan forumda samimi bir havası var iyi ki tanıdık :)

Teşekkürler... :)
Ya tartışmada bende anlamıyom bir ciddiyet çöküyor bana :D
ama sende bu "Höd Höd Erkeğim" havası varken, bende bu feminist damar... Daha çok tartışırız efenim... buradayız :)

Geri