felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #32 RUZG4R dediki: Facede merak edip hesabına girip baktığım tek üye Genişletmek için tıklayın... Merakınız gitti mi?
RUZG4R dediki: Facede merak edip hesabına girip baktığım tek üye Genişletmek için tıklayın... Merakınız gitti mi?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Arl 2012 #33 felsefe_mi dediki: Merakınız gitti mi? Genişletmek için tıklayın... bozuldunuz mu
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #34 RUZG4R dediki: bozuldun mu Genişletmek için tıklayın... Yoo... ne alaka?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Arl 2012 #35 felsefe_mi dediki: Yoo... ne alaka? Genişletmek için tıklayın... yine resmileştin
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #36 RUZG4R dediki: yine resmileştin Genişletmek için tıklayın... Yoo ne alaka Gayet cıvık bence ama niye bozulacam onu anlamadım :S
RUZG4R dediki: yine resmileştin Genişletmek için tıklayın... Yoo ne alaka Gayet cıvık bence ama niye bozulacam onu anlamadım :S
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Arl 2012 #37 felsefe_mi dediki: Yoo ne alaka Gayet cıvık bence ama niye bozulacam onu anlamadım :S Genişletmek için tıklayın... ne bileyim sizli bizli konuşmaya başlayınca aha fırtına geliyor diyorurm
felsefe_mi dediki: Yoo ne alaka Gayet cıvık bence ama niye bozulacam onu anlamadım :S Genişletmek için tıklayın... ne bileyim sizli bizli konuşmaya başlayınca aha fırtına geliyor diyorurm
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #38 RUZG4R dediki: ne bileyim sizli bizli konuşmaya başlayınca aha fırtına geliyor diyorurm Genişletmek için tıklayın... Ben daha kimseyle kapışmadım burada... Tamam normal hayatımda çirkef bir insan olabilirim Ama klavyeden kavga tarzım diiiil
RUZG4R dediki: ne bileyim sizli bizli konuşmaya başlayınca aha fırtına geliyor diyorurm Genişletmek için tıklayın... Ben daha kimseyle kapışmadım burada... Tamam normal hayatımda çirkef bir insan olabilirim Ama klavyeden kavga tarzım diiiil
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Arl 2012 #39 felsefe_mi dediki: Ben daha kimseyle kapışmadım burada... Tamam normal hayatımda çirkef bir insan olabilirim Ama klavyeden kavga tarzım diiiil Genişletmek için tıklayın... Kavga anlamında söylememiştim zaten neyse kusura bakma bir daha olmaz
felsefe_mi dediki: Ben daha kimseyle kapışmadım burada... Tamam normal hayatımda çirkef bir insan olabilirim Ama klavyeden kavga tarzım diiiil Genişletmek için tıklayın... Kavga anlamında söylememiştim zaten neyse kusura bakma bir daha olmaz
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #40 RUZG4R dediki: Kavga anlamında söylememiştim zaten neyse kusura bakma bir daha olmaz Genişletmek için tıklayın... Ya ben çok kusura bakan biri miyim? Bugün tam 4 kere bunu söyledin Kusura bakmam
RUZG4R dediki: Kavga anlamında söylememiştim zaten neyse kusura bakma bir daha olmaz Genişletmek için tıklayın... Ya ben çok kusura bakan biri miyim? Bugün tam 4 kere bunu söyledin Kusura bakmam