Sanırım Artık Hazırım :D

İlk zamanlar çok ciddi ve sevimsiz bulduğum ancak zamanla yanıldıgımı gördüğüm özgürlüğüne aşırı düşkün fikirlerini korkusuzca savunan düşündüğümün tersine oldukça sempatik biri :)) İlerleyen zamanlarda daha iyi tanıyabileceğimi düşündüğüm hoş bir hanım diyerek cümleyi tamamlayayım yoksa başa çıkılamaz anlaşılamaz hale gelecek bir kelime topluluğu olacak :D

İlk zamanlar çok ciddi ve sevimsiz bulduğum ancak zamanla yanıldıgımı gördüğüm özgürlüğüne aşırı düşkün fikirlerini korkusuzca savunan düşündüğümün tersine oldukça sempatik biri :)) İlerleyen zamanlarda daha iyi tanıyabileceğimi düşündüğüm hoş bir hanım diyerek cümleyi tamamlayayım yoksa başa çıkılamaz anlaşılamaz hale gelecek bir kelime topluluğu olacak :D

Eyvallah :D

En beğendiğim özelliği doğallığı. Hani şu meşhur çıtkırıldım havalarının olmaması ve hazırcevaplılığı göze batan özellikleri. Özel yaşamında da pek farklı olduğunu düşünmüyorum pozitif biri izlenimi bıraktı bende kendileri :)

Araba alma ve güneye inme hayallerinin bir an önce gerçekleşmesi dileklerimle :)))

En beğendiğim özelliği doğallığı. Hani şu meşhur çıtkırıldım havalarının olmaması ve hazırcevaplılığı göze batan özellikleri. Özel yaşamında da pek farklı olduğunu düşünmüyorum pozitif biri izlenimi bıraktı bende kendileri :)

Araba alma ve güneye inme hayallerinin bir an önce gerçekleşmesi dileklerimle :)))

Galdum rize dağlarunda :(
Teşekkür ediyorum... İnşallah maşallah hayırlısıyla diyelim...

bak ya bu soruyu beklediğimi bilmiyomuş gibi.. :) insan bi haber verir.. :)

açık sözlü, hazır cevap , herşeye her konuya illaki bi cevabı var .. ama gayet yerinde ve sağlam cevaplar..
ve hiç duymadığım kelimeleri kullanma konusunda da uzman.. :)
ilginç diyalogları da yok değil.. :)
doğal.. hıı deliliklerini unutmamak lazım.. ne deliliğimi gördüm dersen.. hissettim diyebilirim ancak.. :P
ee bu kadar şeyle de dikkat çekmesi ve şirin görünmesi de kaçınılmaz..
tanıdıkça daha çok seveceğimizden şüphem yok.. :)

ve ikimizinde ortak bi noktası ..:)
aynı şeyi kaçırıyoruz şu hayatta..
onun benim gibi bi öğrencisi , benim de onun gibi bi ögretmenim olmayacak.. :D

sevdim seni.. :)

bak ya bu soruyu beklediğimi bilmiyomuş gibi.. :) insan bi haber verir.. :)

açık sözlü, hazır cevap , herşeye her konuya illaki bi cevabı var .. ama gayet yerinde ve sağlam cevaplar..
ve hiç duymadığım kelimeleri kullanma konusunda da uzman.. :)
ilginç diyalogları da yok değil.. :)
doğal.. hıı deliliklerini unutmamak lazım.. ne deliliğimi gördüm dersen.. hissettim diyebilirim ancak.. :P
ee bu kadar şeyle de dikkat çekmesi ve şirin görünmesi de kaçınılmaz..
tanıdıkça daha çok seveceğimizden şüphem yok.. :)

ve ikimizinde ortak bi noktası ..:)
aynı şeyi kaçırıyoruz şu hayatta..
onun benim gibi bi öğrencisi , benim de onun gibi bi ögretmenim olmayacak.. :D

sevdim seni.. :)

Teşekkürler yorumunların için..
Ama şu hayatta ıskaladıklarımıza vaaav diyorum :) O ne özgüven o :D Ama cidden doğru. Hani tam kafam uygun leb demeden leblebiyi çakacak bir öğrenci yok gibi bir şey... Bazen öyle şeyler söylüyorlar işi espriye vurmaya çalışıyorum ki cıks :( olmuyor...
Gel senin kaydı bizim okula alalım :P

Teşekkürler yorumunların için..
Ama şu hayatta ıskaladıklarımıza vaaav diyorum :) O ne özgüven o :D Ama cidden doğru. Hani tam kafam uygun leb demeden leblebiyi çakacak bir öğrenci yok gibi bir şey... Bazen öyle şeyler söylüyorlar işi espriye vurmaya çalışıyorum ki cıks :( olmuyor...
Gel senin kaydı bizim okula alalım :P

:)
işte o öğrenci benim ama .. :) şartlar işte.. :)
vala üniversteden aşağısı olmaz artık benim için.. geriye dönmek için yaşım baya bi geçti.. :D

Bu konuya her seferinde girip girip çıkıyorum bişey yazamadan:)
Neden bilmiyorum ama yazacak bişey bulamadığımdan mı diyecem sanmıyorum
Fikir sahibi olmasan biri hakkında aman der geçersin ama öyle değil yazmak istiyorum aslında
Sanırım uygun cümleleri bulamıyorum senin için
Hani derler ya anlatılmaz yaşanır diye :)) o durum oldu biraz:))
Senle aynı odaya kapasalar valla sıkılmaz insan:)
Neşe dolusun ve bunu öyle hissettiriyorsun ki
Yüzünde tebessüm uyandırmadığın kimse yoktur sanırım
Ne diyim seviliyorsun işte :utangac:

Bu konuya her seferinde girip girip çıkıyorum bişey yazamadan:)
Neden bilmiyorum ama yazacak bişey bulamadığımdan mı diyecem sanmıyorum
Fikir sahibi olmasan biri hakkında aman der geçersin ama öyle değil yazmak istiyorum aslında
Sanırım uygun cümleleri bulamıyorum senin için
Hani derler ya anlatılmaz yaşanır diye :)) o durum oldu biraz:))
Senle aynı odaya kapasalar valla sıkılmaz insan:)
Neşe dolusun ve bunu öyle hissettiriyorsun ki
Yüzünde tebessüm uyandırmadığın kimse yoktur sanırım
Ne diyim seviliyorsun işte :utangac:

Teşekkür ederim :)

Geri