malesef, onun yerine benim adım kalıbını kullanıyoruz. sen başka bir mantığı ödünç almışsın. üzgünüm türkçe'de malesef ki öz türkçe olan 400 civarında kelime var.
Hoşgeldin Çiçek Pasajı. Farkettim sözlük dili ile yazdığını olaylara bakışın da farklı Ancak bu farklılık birilerini iğneleyecek tarzda olmasın bunu özellikle rica ediyorum. Ayrıca Türkçenin elimizden geldiğince doğru kullanımı için de bir mücadelemiz var. Bu kural sadece eğlence bölümünde çiğnenebiliyor.
Hoşgeldin Çiçek Pasajı. Farkettim sözlük dili ile yazdığını olaylara bakışın da farklı Ancak bu farklılık birilerini iğneleyecek tarzda olmasın bunu özellikle rica ediyorum. Ayrıca Türkçenin elimizden geldiğince doğru kullanımı için de bir mücadelemiz var. Bu kural sadece eğlence bölümünde çiğnenebiliyor.
teşekkürler, hoşbulduk. türkçe konusunda bi sıkıntınız olmasın, 25 yıldır, sorunsuz okuyup, yazıyorum, bir de anadilimdir, söylemesi ayıp. o bahsettiğiniz bölümü de inceleyeceğim. bir de kimseyi iğnelemiyorum, ironi yaptığımı söyledim. imzama da yazayım isterseniz, kocaman harflerle?
Forum herkese açıktır Çiçek Pasajı, yeter ki ironi bile olsa birbirimizin tahammülleri çerçevesinde olsun. Sanırım herkesin farklı kişilik olduğunu elden hiç bırakmamak gerekiyor Kalıcı olursanız zaten tanırsınız bizi. Bir aile ortamıdır burası. Tekrar iyi forumlar diliyorum.