Selam

Meslektaşız hocam, hoşgeldiniz, geleceğinize dair emareler vardı ama kesin değildir. Önden bir yazınız geldi ki oldukça beğeni topladı zaten... Artık forumun müdavimlerinden biri olarak gördüğümü söylemek istiyorum :)

Meslektaşız hocam, hoşgeldiniz, geleceğinize dair emareler vardı ama kesin değildir. Önden bir yazınız geldi ki oldukça beğeni topladı zaten... Artık forumun müdavimlerinden biri olarak gördüğümü söylemek istiyorum :)
Gül'e teşekkür etmek gerek bence . hoşbulduk hocam tekrardan . Gül yazıyı paylaşmamış olsaydı sanırım bu işe hiç girmezdim . yazdığım orada kalırdı . İnsanın takdir görmesi bir tarafa fikir alışverişi yapabilmesi için bu forum güzel bir fırsat bence . Zamanla dahada güzel olacak inş.

Burası yerimidir bilmiyorum ama yazı hakkındaki düşüncelerini paylaşmak isteyen varsa benim için güzel olabilir . tabiki her türlü eleştiriye açık olmam gerek . Evet biraz modern kozmoloji katarak ilginçleştirmeye çalıştım . umarım bundan sonra bu tarz temalı yazılardan sıkılmazsınız :))

Geri