JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 3 Ags 2014 #11 Hoş geldiniz. Burası sizin için en iyi tercih bence de. Size güç katacağına inanıyorum. Yazılarınıza devam etmenizi dileklerimle. Keyifli Forumlar.
Hoş geldiniz. Burası sizin için en iyi tercih bence de. Size güç katacağına inanıyorum. Yazılarınıza devam etmenizi dileklerimle. Keyifli Forumlar.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ags 2014 #12 Yazır BURADA hocam, Görüşler de zaten konu altında yapılıyor
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 3 Ags 2014 #13 merhaba hocam hosgeldınız bende yazınızı okudum kalıcı olursunuz burda umarım daha cok okumak ısterız
merhaba hocam hosgeldınız bende yazınızı okudum kalıcı olursunuz burda umarım daha cok okumak ısterız
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Ags 2014 #17 Biraz geç kaldım sanırım hoşgeldin demek için Ama geç kalmış da olsam hoşgeldin diyorum @Nevermore* Keyifli forumlar
Biraz geç kaldım sanırım hoşgeldin demek için Ama geç kalmış da olsam hoşgeldin diyorum @Nevermore* Keyifli forumlar
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Ags 2014 #18 Hoş geldiniz yazınızı okumadım ama en kısa zamanda okuyacağım göz attım gerçekten samimiyetine güvendiğim kişilerden güzel yorumlar almış
Hoş geldiniz yazınızı okumadım ama en kısa zamanda okuyacağım göz attım gerçekten samimiyetine güvendiğim kişilerden güzel yorumlar almış
Nevermore* Katılımcı 3 Ags 2014 #20 RUZG4R dediki: Hoş geldiniz yazınızı okumadım ama en kısa zamanda okuyacağım göz attım gerçekten samimiyetine güvendiğim kişilerden güzel yorumlar almış Genişletmek için tıklayın... teşekkür ediyorum yorumunuzu merakla bekliyorum
RUZG4R dediki: Hoş geldiniz yazınızı okumadım ama en kısa zamanda okuyacağım göz attım gerçekten samimiyetine güvendiğim kişilerden güzel yorumlar almış Genişletmek için tıklayın... teşekkür ediyorum yorumunuzu merakla bekliyorum