P Papatya V.I.P V.I.P 7 Ekm 2014 #16 Merhaba Asya, hoş geldin canım Umarım güzel vakit geçirir ve kalıcı olursun dilerim @Sentinus ne iyi ettin
Merhaba Asya, hoş geldin canım Umarım güzel vakit geçirir ve kalıcı olursun dilerim @Sentinus ne iyi ettin
Düş Özel Üye Özel üye 7 Ekm 2014 #18 Tİ sakinleri burada mi toplaniyor? ah ne cok sevindim. demek burasi da dedikodu kazani olacak ) hadi bakalim hosgelmisler
Tİ sakinleri burada mi toplaniyor? ah ne cok sevindim. demek burasi da dedikodu kazani olacak ) hadi bakalim hosgelmisler
AsiA~ Katılımcı 7 Ekm 2014 #20 Teşekkürler hoşbuldum Düş dediki: Tİ sakinleri burada mi toplaniyor? ah ne cok sevindim. demek burasi da dedikodu kazani olacak ) hadi bakalim hosgelmisler Genişletmek için tıklayın... bir yerlerden çıkarmam gerek sanırım
Teşekkürler hoşbuldum Düş dediki: Tİ sakinleri burada mi toplaniyor? ah ne cok sevindim. demek burasi da dedikodu kazani olacak ) hadi bakalim hosgelmisler Genişletmek için tıklayın... bir yerlerden çıkarmam gerek sanırım